De vrachtwagen van Donderwinkel is een echte blikvanger dankzij belettering!

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Koel- en vriestransport Donderwinkel Steenderen is een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Waar de oprichter, H.A. Donderwinkel, in 1857 begon met paard en wagen is het inmiddels uitgegroeid naar modern en dynamisch bedrijf met een wagenpark van 29 vrachtauto’s. De vrachtwagens rijden het hele land door, dus die mogen gezien worden op de weg. Voor Donderwinkel verzorgen wij de belettering van de trailers. Je leest er hieronder meer over.

Wat is vrachtwagenbelettering?

Vrachtwagenbelettering is een ideale manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Met een herkenbare belettering op de vrachtwagen is je bedrijf goed zichtbaar voor potentiële klanten. Met folies brengen we een logo, tekst en/of foto of illustratie aan op de vrachtwagen. Wel zo handig, zo vergroot je van A naar B je naamsbekendheid op een professionele manier!

Al ruim 20+ beletteringen voor Donderwinkel

We hebben inmiddels al meer dan 20 trailers voorzien van een opvallende belettering. Het begon allemaal in 2019, toen Donderwinkel bij ons kwam met het verzoek voor een ontwerp en uitvoering van de belettering. Onze vormgevers hebben een schitterend ontwerp gemaakt en de jongens van de productie voeren de vrachtwagenbelettering naar wens uit.

Maak van jouw vrachtwagen een écht blikvanger

Heb jij ook zin gekregen om jouw vrachtwagen een unieke look te geven? Laat hem dan beletteren door ons team! Met onze beletteringen wordt jouw vrachtwagen een echte blikvanger op de weg. Neem contact met ons op en laat je verassen. Stuur ons een mail, bel naar 0314 – 36 15 16 of bezoek ons in Doetinchem. Jouw vrachtwagen zal er nooit meer hetzelfde uitzien!

 

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media