Carwrappen is hot, waarom jij dit ook wil!

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Carwrappen is hot! Van auto’s tot vrachtwagens en zelfs helikopters, elk voertuig is te wrappen. Met een flexibel folie pak je een voertuig in zijn geheel of gedeeltelijk in. De mogelijkheden zijn oneindig! Oké die helikopter hebben we nog niet gewrapt, maar hoe tof zou dat zijn?

Wat is een carwrap?

Met een carwrap tover je eenvoudig het uiterlijk van jouw voertuig om. De speciale wrapfolies van 3M of Avery worden in alle kleuren van de regenboog geleverd. Glans, mat, zijdeglans, verschillende motieven, striping of full colour. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat jouw voertuig de uitstraling krijgt die past bij jouw wensen. De folies worden vakkundig en met veel zorg aangebracht. Hierbij kan je kiezen voor een gedeeltelijke wrap of laat je voertuig helemaal inpakken met folie.

Laten we eens kijken naar de voordelen, want waarom kiezen zoveel mensen tegenwoordig voor carwrappen?

Bescherming van de lak

Het extra laagje folie beschermt de originele lak tegen steenslag en krassen. Zo heb je nooit meer last van lakschade op je motorkap, spiegelkappen, deuren of dak.

Snelle realisatie

Een complete carwrap kan vaak al binnen 2 á 3 dagen uitgevoerd worden. In tegenstelling tot een tijdrovende spuitwerkklus kan je bij carwrapping snel de weg weer op!

Opvallend onderweg

Je kiest je eigen ontwerp. Maak van jouw voertuig een eyecatcher en misschien zelfs wel een rijdende reclamezuil!

Houd de doorverkoopwaarde zo hoog mogelijk

Wil je graag een auto in een felle of aparte kleur? Misschien is deze kleur lastig te vinden en met het oog op doorverkoop wellicht ook niet zo handig. Voor een auto in een neutrale kleur krijg je vaak een hogere inruilwaarde. Dus waarom kies je niet voor een zwarte auto en laat je deze knalroze wrappen? Bijkomend voordeel is dat het folie de lak ook nog eens beschermt en de folies zijn eenvoudig te verwijderen.

@carwrapteam 3, 2, 1… new carwrap! We hebben weer een Tesla Y ingepakt. Hoewel december een cadeaumaand is, hoeft dit pareltje niet meer uitgepakt te worden. We hebben deze Tesla voorzien van een volledige carwrap in Avery Dennison supreme wrapping film - Dark Green Gloss 💚 Wil jij dit ook? Doe ons een bericht of bel naar 0314-700595 Carwrapteam is onderdeel van Mull2media Folie van @adgraphics_eu via @vinkvts #carwrap #carwrapping #carwrapper #tesla #teslay #wrapped #wrappedcar #transition ♬ origineel geluid - Carwrapteam

Elke gewenste kleur

Je hebt de perfecte occasion gevonden: gunstige kilometerstand, mooi interieur, fijn prijsje… Maar de kleur lak staat je niet aan. Laat dit pareltje niet aan je voorbij gaan en wrap de auto in jouw lievelingskleur.

Bespaar geld

Een nieuw uiterlijk van je voertuig is een investering. Je kan natuurlijk kiezen voor spuiten, maar met wrappen ben je in veel gevallen goedkoper uit.

Voorliefde voor mooie auto’s

Is jouw auto een verlengstuk van je persoonlijkheid? Grote kans dat je er veel aandacht en liefde in steekt. Om je auto helemaal naar jouw wens en smaak te maken is carwrappen een mooie uitkomst.

Onderhoud voor het beste resultaat

Een goed onderhoud is het halve werk! Om lang van de carwrap te genieten moet je regelmatig vuil en vogelpoep verwijderen. Dit vreet namelijk in de wrap, net zoals in de lak. Bij het onderhoud van een voertuig met carwrap moet je rekening houden met een aantal zaken. Wij hebben het voor je op een rij gezet. 

It’s a wrap!

Wil jij jouw voertuig ook voorzien van een nieuw uiterlijk? Weet dat bij ons niks te gek is, zelfs je motor of trekker wrappen we met plezier (of die helikopter ?). Wij zorgen voor een ontwerp passend bij jouw wensen, een print van hoge kwaliteit en een vakkundige montage met strakke afwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op via de mail of pak de telefoon en bel naar 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media