Warmtewerend en zonwerend folie voor een aangenaam binnenklimaat

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Met dit mooie weer is het vaak lastig om je hoofd koel te houden. Vooral als de temperaturen op kantoor of thuis flink oplopen. Of als de zonnestralen fel door de ramen schijnen. Een oplossing hiervoor is het aanbrengen van warmtewerend en zonwerend folie op het raam. Op die manier houd je de zon en dus ook de warmte buiten!

Bescherming tegen zonlicht en warmte

Deze vorm van raamfolie vermindert de schittering en biedt bescherming tegen de zonnewarmte. Daarbij heb je de keuze uit reflecterende, spiegelende en donkergetinte folie. De zon- en warmtewerende folie geeft niet alleen een mooie en strakke uitstraling, het heeft ook heel veel voordelen. Het houdt de zonnewarmte tegen, weert UV-straling tot 99% en zorgt voor minder vervelende schittering. De folie belemmert het uitzicht naar buiten niet en zorgt dus voor een aangenamer binnenklimaat.

De voordelen op een rij

  • Zonne- en warmtewering ineen
  • Het blokkeert tot 99% UV-straling
  • Eventueel ook inkijkwerking mogelijk
  • Geschikt voor alle typen isolatieglas (buitenkant)

Interesse in deze raamfolie?

Als jij ook wilt profiteren van deze verfraaiing van jouw bedrijfspand of woning en de zonnestraling én warmte buiten de deur wilt houden, zijn wij jouw graag van dienst. Wij kunnen zon- en warmtewerende raamfolie op maat laten maken en bij jou op kantoor of thuis monteren. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een prijsopgave ontvangen? Wij komen graag langs om jouw situatie te bekijken en een offerte op maat op te stellen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media