Deze Audi A8 Quattro is klaar voor de lente met tintfolie

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Zonwerend raamfolie is er in alle soorten en kleuren. Niet alleen voor de ruiten van jouw woning of bedrijfspand, maar ook voor je auto! In de autowereld noemen we dit ook wel tintfolie, maar het heeft ook zeker een zonwerende werking. Handig nu het lente is en het felle zonnetje tevoorschijn komt. De eigenaar van deze mooie Audi A8 Quattro is in ieder geval goed voorbereid.

Voorruit met tintfolie

Vooruit dan maar, wij hebben deze stoere auto voorzien van een tintfolie. Let wel op, want niet alle folies zijn toegestaan voor je voorruit. De regel luidt dat de voorruit van je auto minimaal 55% lichtdoorlatend moet zijn. Dit houdt in dat je de voorruit tot maximaal 65% mag blinderen. De folie die wij gebruiken heet de Blackpearl HP65 van het merk Madico. Tintfolies zijn er in meerdere varianten, wij kijken altijd naar de originele ruit in je auto en adviseren welke folies zijn toegestaan.

Eindresultaat

Ben je benieuwd geworden naar deze Audi A8 Quattro en hoe de raamtint eruit ziet? Dat hebben wij voor je vastgelegd. Neem vooral even een kijkje op ons TikTok account.

Bereid je voor

Zorg dat jij ook goed voorbereid de lente in gaat! Lees hier meer over de voordelen van het blinderen van je autoruiten. Heb je interesse? Laat het ons weten. Wij staan graag voor je klaar om alle mogelijkheden van onze zonwerende folies met je te bespreken. We zijn te bereikbaar per mail of telefonisch op 0314 – 36 15 16.

@mull2media I want it tinted black 🎶Net zoals de nieuwe eigenaar van deze Audi A8 Quattro. Voor hen hebben we de ramen, inclusief voorruit, van een tintfolie voorzien. Hoe vind jij het eindresultaat? #carwrapteam #carwrap #wrappen #wrap #tint #iwantitpaintedblack #tint #windowtint #black #zwart #car #cars #auto #audi #audia8 #audiquattro #audia8quattro ♬ Paint It, Black - The Rolling Stones

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media