Zonwerende raamfolie voor A. Hak Noord-Oost

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onlangs hebben wij zonwerende raamfolie aangebracht bij A. Hak Noord-Oost in Doetinchem. Onze vakmensen hebben 12 ramen van een kantoorruimte daar voorzien van deze hoogwaardige raamfolie.

Bescherming tegen warmte en zonlicht

Deze raamfolie geeft niet alleen een mooie en strakke uitstraling, het heeft ook heel veel voordelen. Het biedt namelijk bescherming tegen de zonnewarmte, weert UV-straling tot 99% en vermindert de schittering. De folie belemmert het uitzicht naar buiten niet en verbetert dus het werk- en woonklimaat.

Donkergetinte raamfolie

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van deze zonwerende raamfolie. De keuze bestaat uit reflecterende, spiegelende en donkergetinte folie. A. Hak Noord-Oost koos voor de laatste variant en met deze donker antraciete kleur krijgt het raamgedeelte van het kantoorpand een moderne uitstraling.

Interesse in deze zonwerende raamfolie?

Als jij ook wilt profiteren van deze verfraaiing van jouw bedrijfspand en de warmte en zonnestraling buiten de deur wilt houden, zijn wij jouw graag van dienst. Wij kunnen zonwerende raamfolie op maat laten maken en bij jou monteren. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een prijsopgave ontvangen? Neem dan dan contact met ons op!

Zonwerende raamfolie voor A. Hak Noord-Oost
Zonwerende raamfolie voor A. Hak Noord-Oost

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media