Zonwerende raamfolie; 5 redenen waarom jij er baat bij hebt

Geschreven door:
Giel is werkzaam bij Mull2media
Giel

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

De getinte autoruit, die kennen we allemaal. Handig voor wat meer privacy en zeer praktisch tegen een fel zonnetje. Maar wist je dat je ook de ramen van een kantoorpand kan tinten, of van je eigen woning?! Zonwerende raamfolie is er voor iedere ruit, in allerlei vormen en kleuren. En ook voor jouw werkruimte heeft het zo zijn voordelen om de ramen een licht tintje te geven. In dit artikel zet ik een aantal voordelen voor je op een rij!

  1. Minder spiegeling op je scherm

Om maar even met de deur in huis te vallen, zonwerende raamfolie houdt felle zon tegen! Deze simpele folie houdt sterke zonnestralen tegen, waardoor je geen nare reflecties in je scherm krijgt. Handig wanneer de zon weer vol op dat ene raam in het kantoor staat. Het tegenhouden van die zonnestralen werkt overigens in iedere ruimte, zowel voor je televisie in de woonkamer en het computerscherm in je thuiskantoor.

  1. Warmte blijft buiten

De felle zon wordt tegengehouden door de folies, hierdoor houdt het automatisch ook wat warmte buiten. In de warme zomermaanden kan dat een hoop schelen in de portemonnee! Want normaal staat op een warme dag de airco op volle kracht te blazen. Dit kost veel stroom (en je wordt er ook nog eens snotverkouden van!). Met zonwerende raamfolie hou je een deel van de warmte buiten, waardoor die airco nog wat langer uit kan blijven staan.

  1. Zonwerend raamfolie is duurzaam

Niet alleen voor de portemonnee is zonwerende raamfolie een fijne meevaller. Het zorgt er ook voor dat je energie bespaart, wat een positief effect heeft op het milieu. Laat zien dat jouw bedrijf duurzaam ondernemen serieus neemt en draag je steentje bij. Daarbij gaan de folies ruim 10 jaar mee en misschien zelfs langer. Dat is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren.

  1. Het is stijlvol

We gooien het nog even over een compleet andere boeg, design! De zonwerende raamfolie is niet alleen praktisch, maar kan ook erg stijlvol zijn. Zo kan je ervoor kiezen om een mooi ontwerp in de folie te drukken, zoals een logo of slogan. Je kan door deze folie extra communiceren over de diensten die je aanbiedt. De verschillende folies zijn in te zetten als krachtig reclamemiddel.

  1. Meer privacy

Deze is misschien een beetje voor de hand liggend, maar een fijne, donkere folie zorgt ook voor minder inkijk. Zonwerende raamfolies kunnen ook spiegelen. Zo kunnen voorbijgangers niet meer zo makkelijk naar binnen gluren, maar in plaats daarvan naar zichzelf kijken. Mocht dit voordeel je interesse hebben gewekt, dan is privacyfolie misschien ook een goede match. Wij kijken graag met je naar de meest passende oplossing.

Wat denk jij?

Wordt het al tijd om te investeren in deze duurzame en efficiënte folies? Wij zitten voor je klaar om te sparren over de mogelijkheden van zonwerende raamfolie. Bel ons op 0314 – 36 15 16 of mail ons, dan hebben we snel contact.

Bekijk hier ook de video waarin we je verschillende zonwerende raamfolies laten zien.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media