Bestanden drukklaar maken.

Waarom drukklaar?

Bij een drukkerij kunnen niet zomaar alle bestanden gedrukt worden. Deze moeten wel drukklaar zijn. Een drukklaar bestand bevat alles wat noodzakelijk is om een zo betrouwbaar mogelijk druk- of printresultaat te komen. Denk aan zaken als kleur, tekst, bestandstype, formaat, snijmarge, kwaliteit en resolutie.

Deze specificaties zijn voor ieder reclameproduct anders. Onze ervaren medewerkers geven je hiervoor een advies op maat. Wij doen alles voor het beste drukwerk!

Daarom kies je voor bestanden drukklaar maken door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om jouw printwensen te bespreken;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd;

  • Perfect drukresultaat;

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk.

Gratis en vrijblijvend

Hét perfecte drukresultaat.

Professionele extra check.

Een goed bestand is belangrijk om een perfect drukresultaat te bereiken. Bij Mull2media garanderen we dat jouw bestand geen zorgen geeft. Lever je jouw bestand voor bijvoorbeeld jouw flyer, folder of visitekaartje aan, dan wordt hij altijd grondig gecontroleerd. Indien je wilt kun je zelfs een professionele extra check laten doen.

Indien gewenst, kunnen we jouw bestand ook op laten maken door onze opmaakservice. Helemaal gratis en conform de benodigde specificaties. Geen zorgen dus!

Bestanden drukklaar maken Doetinchem Achterhoek

Drukklaar bestand aanleveren.

Hét gewenste eindresultaat.

Het is dus belangrijk dat je drukbestand aan een aantal eisen voldoet. Dit om te voorkomen dat je een ander product in handen krijgt dan dat je voor ogen had. Is jouw proefdruk goed? Als alles akkoord is wat jou betreft, gaan we over tot het drukken van jouw boek, magazine of catalogus.

Heb je alsnog advies nodig over hoe je drukbestand op te maken? Of wil je weten welke specificaties jouw betreffende reclameproduct heeft? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Drukklaar bestand Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6.

5 / 5

Snelle service en goede communicatie. Een uitstekend bedrijf om zaken mee te doen.

5 / 5

Vorig jaar zijn wij gestart met een nieuwe huisvesting voor ons bedrijf. Mull2media heeft ons super geholpen met verschillende diensten. Prettig contact en een fijn bedrijf om mee samen te werken.

4 / 5

Een schitterend beletterde VW Caddy. Dank voor de strakke belettering.