Jouw beursaankleding in the spotlight.

Onderscheidende beursstand die bezoekers uitnodigt om te stoppen

Zoek jij onderscheidende beursaankleding? Veel organisaties staan tegenwoordig met enige regelmaat op beurzen om hun producten en diensten te promoten en in contact te komen met (potentiële) klanten. Wellicht sta jij er met je bedrijf ook vaak en zoek je een manier om aandacht te trekken en je op een positieve manier te onderscheiden van je concurrentie.

Dat begrijpen wij bij Mull2media als geen ander. Daarom zorgen wij voor een aantrekkelijke en onderscheidende beursstand die bezoekers uitnodigt om te stoppen. Een plek waar het ontspannen en prettig zakendoen is.

Daarom kies je voor een beursaankleding door Mull2media

  • Opvallende reclame op de beurs;
  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes;
  • Gratis opmaak van jouw beursaankleding;
  • Eigen montagedienst.

Gratis en vrijblijvend

Jouw beursstand aankleden.

Wat wil je hiermee uitstralen?

Heb je binnenkort een beurs of een groot evenement op de agenda staan? Misschien heb je nog niet voldoende nagedacht over jouw beursaankleding. Wat hoe richt je jouw stand in? Wat wil je hiermee uitstralen? En heb je alle beursmaterialen al?

Mull2media heeft jarenlange ervaring in het maken van beursaankleding die ervoor zorgt dat jouw stand er verzorgd uitziet. Jouw beursstand is immers het eerste onderscheidende vermogen ten opzichte van jouw concurrentie en zorgt dat bezoekers meer willen weten over jouw bedrijf, product of dienst.

Beursaankleding Doetinchem Achterhoek

Productie en montage van jouw beursaankleding.

Alles onder één dak: van concept tot realisatie.

Mull2media heeft ruime ervaring op het gebied van deze vorm van reclame. Het ontwerp van deze reclame-uiting kan door ons grafische team worden opgemaakt. De productie en montage van de beursaankleding wordt door ons reclamebedrijf in eigen beheer gedaan.

Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat je gezien wordt. Wacht niet langer en neem contact met ons op

SEO Advies - Doetinchem Achterhoek
Beursaankleding Doetinchem Achterhoek Gelderland
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4 / 5

Wij hebben een kast laten wrappen door Mull2media. Dit ging snel en nauwkeurig. Bedankt.

4 / 5

Succes staat of valt met verwachting. Onze verwachting op het creatief concept is overtroffen. Creativiteit een 9. Projectmanagement en uitvoering een 7. Gemiddeld een 8!

4 / 5

Blij met de belettering van onze vrachtwagen. Helemaal zoals van tevoren bedacht.