Bewegwijzering

Je wil dat de weg binnen jouw bedrijf goed vindbaar is voor bezoekers, klanten en medewerkers. Een duidelijke bewegwijzering maakt de route zichtbaar. Met borden, pijlen, logo’s of teksten leid je mensen door jouw bedrijfspand of kantoor.

Ga eens na, hoe goed is de bewegwijzering bij jou op dit moment?

Een duidelijke route weergeven?

Kies voor heldere bewegwijzering

 • Gratis ontwerp van jouw bewegwijzering

 • Altijd een oplossing op maat

 • 3 jaar garantie op jouw signing

Gratis en vrijblijvend

Richting wijzen.

De makkelijkste weg graag!

Deze kant op!

Goede bewegwijzering binnen is geen overbodige luxe. Het is belangrijk dat bezoekers en klanten de weg binnen jouw bedrijfspand goed kunnen vinden en de regels ook weten. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis waar bezoekers voor het eerst komen. Met de juiste wegwijzers naar afdelingen, naam- of kamerbordjes bij de deur en de aanduiding van wachtruimtes weet de bezoeker snel de juiste plek te vinden.

Bewegwijzering op maat

Iedere organisatie is anders, dus een bewegwijzering maken wij graag voor jou op maat. Denk hierbij aan vloerstickers, bewegwijzering bordjes op acrylaat, of een complete fotowand inclusief bewegwijzering. Een compleet pakket voor jouw routing. Een van onze specialisten komt bij jou op locatie om de wensen te bespreken. Vervolgens gaan we aan de slag met de vormgeving en de productie. Uiteraard kan je ook een vakkundige montage van ons verwachten. Waar wacht je nog op? Pak de telefoon om te informeren naar de mogelijkheden of kom eens langs op ons kantoor in Doetinchem.

Voordelen

De pluspunten van heldere bewegwijzering

 • Goedkope manier van reclame maken.
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media.

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen realiseren we binnenreclame al binnen 1 week.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Deze vorm van binnenreclame is aanpasbaar.