Billboards.

Opvallende buitenreclame.

Billboards zijn reclame-uitingen op papier van 330 cm bij 240 cm. Andere formaten zijn ook mogelijk. Billboard reclame zie je vaak bij drukke snelwegen en kruispunten, bij de grote retailers en in de binnensteden. Het reclamemiddel bereikt dus grote aantallen mensen en werkt dus heel goed.

Dit zorgt ervoor dat billboards uiterst effectieve reclamemiddelen zijn. Mull2media heeft reeds vele jaren ervaring met het ontwerpen en printen van billboards.

Daarom kies je voor billboards door Mull2media

  • Billboards op maat;
  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd;
  • Snelle levering van jouw billboard;

  • 100% tevredenheidsgarantie.

Gratis en vrijblijvend

Het geheim van billboards.

Blueback papier.

Billboards zijn dus niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Ze worden vrijwel altijd op blueback geprint om kleurverschillen te voorkomen. Dit omdat de posters vaak over de resten van oude posters geplakt worden.

De blauwe rug van het papier zorgt ervoor dat de kleurverschillen niet zichtbaar zijn door de poster heen. Zo weet je zeker dat jouw boodschap altijd duidelijk in beeld is. En niet vervaagt door een onderliggende poster.

Billboard Doetinchem Achterhoek

Complete billboards.

Full colour presentaties op ieder gewenst ontwerp.

Wil je een billboard laten maken? Mull2media verzorgt voor jou het hele traject, van een uniek ontwerp tot de daadwerkelijke productie van het billboard. Je kunt zelf aangeven hoe groot je deze wilt hebben. Wij verzorgen immers full colour presentaties op ieder gewenst ontwerp.

En kom je er niet uit met het ontwerp? Onze gratis opmaakservice helpt je hier graag bij. Maar wij maken niet alleen billboards; wij helpen je ook bij grote posters, abri’s en geveldoeken.

Billboards - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

Een peesdoek met frame laten maken door Mull2Media. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over het eindresultaat. Fijne communicatie en een snelle levering tegen een betaalbare prijs. Een echte aanrader!

4,5 / 5

Onze witte kale wand op kantoor is voorzien van een mooi fotobang. Een knap staaltje werk!

5 / 5

Een fijn bedrijf met enthousiaste en betrokken medewerkers. Mull2media is al jaren onze nr. 1. Het gevoel dat ze altijd voor je klaarstaan. Problemen worden direct opgelost en dat geeft vertrouwen. Je kunt het gewoon beter overlaten aan heen die er echt verstand van hebben.