Billboards.

Opvallende buitenreclame.

Billboards zijn reclame-uitingen op papier van 330 cm bij 240 cm. Andere formaten zijn ook mogelijk. Billboard reclame zie je vaak bij drukke snelwegen en kruispunten, bij de grote retailers en in de binnensteden. Het reclamemiddel bereikt dus grote aantallen mensen en werkt dus heel goed.

Dit zorgt ervoor dat billboards uiterst effectieve reclamemiddelen zijn. Mull2media heeft reeds vele jaren ervaring met het ontwerpen en printen van billboards.

Meer over buitenreclame

Daarom kies je voor billboards door Mull2media

  • Billboards op maat;
  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd;
  • Snelle levering van jouw billboard;

  • 100% tevredenheidsgarantie.

Neem contact met ons op

Gratis en vrijblijvend

Het geheim van billboards.

Blueback papier.

Billboards zijn dus niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Ze worden vrijwel altijd op blueback geprint om kleurverschillen te voorkomen. Dit omdat de posters vaak over de resten van oude posters geplakt worden.

De blauwe rug van het papier zorgt ervoor dat de kleurverschillen niet zichtbaar zijn door de poster heen. Zo weet je zeker dat jouw boodschap altijd duidelijk in beeld is. En niet vervaagt door een onderliggende poster.

Billboard Doetinchem Achterhoek

Complete billboards.

Full colour presentaties op ieder gewenst ontwerp.

Wil je een billboard laten maken? Mull2media verzorgt voor jou het hele traject, van een uniek ontwerp tot de daadwerkelijke productie van het billboard. Je kunt zelf aangeven hoe groot je deze wilt hebben. Wij verzorgen immers full colour presentaties op ieder gewenst ontwerp.

En kom je er niet uit met het ontwerp? Onze gratis opmaakservice helpt je hier graag bij. Maar wij maken niet alleen billboards; wij helpen je ook bij grote posters, abri’s en geveldoeken.

Neem contact met ons op
Billboards - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3.

4,5 / 5

Met de nieuwe belettering van onze ABBA vrachtwagen zijn we weer zichtbaar op de weg! Super service en top resultaat.

4 / 5

Super tevreden met de vakkundige belettering van onze aanhanger.

5 / 5

Onze gevel van 15 bij 5  meter hoog is beplakt met full color folie met prachtige foto’s van gerealiseerde veranda’s. Het resultaat is prachtig geworden. De samenwerking is perfect verlopen: fijne monteur, goed voortraject en volgens afspraak afgewerkt. Ook onze montagebus is prachtig beletterd.