Beheer privacy op jouw kantoor met Smartfolie

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

In vergaderruimtes is het niet altijd wenselijk om vertrouwelijke gegevens met iedereen te delen en essentieel om een ruimte af te kunnen sluiten voor nieuwsgierige blikken. Op andere momenten wil je juist een open en gastvrije sfeer op de werkvloer creëren. Smartfolie biedt de oplossing om moeiteloos te schakelen tussen transparantie en ondoorzichtigheid. Zo bepaal jezelf wanneer privacy voor jou gewenst is op kantoor. Graag vertel ik je meer over dit product.  

Product Smartfolie

Smartfolie is een uniek PDLC folie dat aangebracht kan worden op transparante oppervlakken. De folie kan doormiddel van elektrische stroom eenvoudige de mate van transparantie regelen. Met behulp van een afstandsbediening of wandschakelaar kun je moeiteloos schakelen tussen transparantie en ondoorzichtigheid, waardoor u de ultieme flexibiliteit heeft voor je eigen privacy. Erg handig voor vergaderruimtes of geschikt voor douchewanden.

Unieke voordelen Smartfolie

  • Eigen keuze tussen privacy of transparantie
  • Mogelijkheden met projectie
  • Maatwerk en kwaliteitschecks
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 5 jaar garantie

Beeld zegt meer dan duizenden woorden

Genoeg gepraat! Graag laat ik je inspireren met de video over deze slimme folie. Beeld zegt immers meer dan woorden, toch?

Smartfolie bij jou in het pand?

Wil je meer weten over Smartfolie? Of mogen we jouw bedrijfspand, hotel of woning voorzien van deze slimme privacyfolie? Laat het me dan weten. Ik denk graag met je mee, zodat je binnenkort jouw privacy kan bepalen met Smartfolie. Stuur me een mail, bel naar 0314 – 36 15 16 of kom eens binnenwandelen aan de Ruimzichtlaan 1 in Doetinchem.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media