Geslaagde beletteringspecial: Autostore krijgt een stijlvolle make-over voor Arvato

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Wij hebben onlangs een groots project afgerond bij Arvato, een toonaangevende speler op het gebied van Supply Chain Solutions. Nieuwsgierig naar wat het is? Het wrappen van de volledige Autostore. Ja, een echte beletteringspecial! Een Autostore is namelijk een unieke en eenvoudige oplossing die gebruikmaakt van robots en opslagbakken om orders van kleine onderdelen snel te verwerken. Met dit project is de visuele uitstraling van de Autostore aangepast naar de huisstijl van Arvato. Lees snel verder, ik vertel je er graag alles over.  

Ken je Arvato nog niet?

Arvato staat bekend om haar op maat gemaakte en individuele oplossingen voor Supply Chain Management. Ze bedienen diverse eindklantgerichte sectoren, waaronder mode & lifestyle, beauty, entertainment, hightech, gezondheidszorg, telecommunicatie, automotive, banken, verzekeringen, uitgeverijen en speelgoed. Hun uitgebreide portefeuille omvat een breed scala aan diensten, van warehousing en transportbeheer tot e-commerce en digitale distributiemodellen.

Met deze beletteringspecial terug naar de huisstijl

Het is een hele transformatie, het wrappen van de Autostore in de eigen huisstijlkleur (folies van 3M 100-415 Sky Blue). Uiteraard inclusief het prominente logo van Arvato in het wit! De Autostore wordt standaard geleverd in het rood, wat niet overeenkomt met de identiteit van Arvato. Dankzij het vakmanschap en de expertise van onze reclamemakers hebben we maar liefst 35 robots, 27 batterijladers, 5 conveyor ports en 7 carrousel ports een frisse en professionele uitstraling gegeven. Een ware beletteringspecial!

Ook de Autostore Workstations voorzien van folies

Maar het project gaat verder dan alleen het wrappen van de robots en onderdelen. Ook de Autostore Workstations werden aangepast om perfect aan te sluiten bij de nieuwe look. Dit betekent een consistente en naadloze integratie van de huisstijl en het logo van Arvato in het gehele Autostore-systeem.

Is dit succesverhaal een inspiratiebron voor jouw bedrijf?

Grote kans dat jij ook streeft naar een consistente merkbeleving. Wij kunnen je daarbij helpen! Een aantal kleine aanpassingen kunnen al een grote impact maken op het imago en de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Dus, zullen we samen aan de slag gaan? Van belettering tot vormgeving en van binnenreclame tot webdesign. Je bent bij ons aan het juiste adres. Laten we eens kennismaken, plan je afspraak door te bellen naar 0314 – 36 15 16 of stuur ons een mail.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media