Binnenreclame op de Panora Experience 2024

Geschreven door:
Remco is werkzaam bij Mull2media
Remco

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Een schoolkeuze kan behoorlijk overweldigend zijn. Gelukkig zijn er open dagen die helpen bij het kiezen van een studierichting. Maar hoe vind je nu de juiste looprichting door het doolhof van gangen en lokalen. Tijdens de Panora Experience hadden bezoekers daar geen last van. Met verschillende binnenreclame werd iedereen goed wegwijs gemaakt.

Binnenreclame voor de Panora Experience

De Panora Experience zijn de open dagen van het Panora Lyceum in Doetinchem. Hier maken basisschoolkinderen uit groep 7 en 8 kennis met het middelbare onderwijs. Om dat op een speelse wijze te ontdekken, is de Panora Experience in het leven geroepen. Onderdeel daarvan is het thema ‘Spring de wereld in!’, ontwikkeld door Philip Nijland van NieuwLand Communicatie. Hij werd benaderd door het Panora Lyceum om de communicatie rondom de open dagen te verzorgen. Vanuit een eerdere samenwerking met Mull2media, legde Philip ons voor om hem te ondersteunen bij de aanlevering van de bewegwijzering in de school. En waar een wil is, is een weg… zo hebben we meerdere producten kunnen aanleveren als binnenreclame.

Bewegwijzering

Het stond in het middelpunt van de aula; de grote paars & geel gekleurde bewegwijzering. Dit kan aan geen enkele bezoeker onopgemerkt voorbij zijn gegaan. Het leidde naar alle plekken die je écht moest ontdekken tijdens de open dag. Van kunst & theater tot aan het Unesco, met de bewegwijzering werd je in de juiste richting gestuurd.

Vloerstickers/trapstickers

De wegwijzer is de eerste stap, maar je moet dit wel op de voet blijven volgen. Om de juiste koers te behouden, hebben we ook tientallen vloerstickers in het Panora Lyceum geplaatst. De complementaire kleuren van de Panora Experience vallen goed op bij iedere stap die wordt gezet. En ook op zo’n open dag zit het hem in de details; de trapstickers. Netjes op maat gemonteerd en toepasselijk bij de totale experience.

Losstaand frame op staanders

Bij het Panora Lyceum zijn er allerlei aandachtspunten voor het creëren een betere wereld. Kinderen konden met pittenzakken mikken op verschillende doelen. Een leuke manier om kennis te maken met maatschappelijke punten. Het grote spandoek hebben wij mogen aanleveren en monteren.

Prettige samenwerking

Met veel plezier kijken we terug op onze bijdrage aan de Panora Experience. De samenwerking met Philip en NieuwLand Communicatie verliep prettig. “Ik heb veel leuke reacties ontvangen gedurende de open dagen.” Over de montage was Philip zeer tevreden. “Het is echt fijn dat Mull2media de onderdelen zelf heeft gemonteerd. Daarnaast hielden ze goed rekening met de voorwaarden op locatie.”

Binnenreclame wat voor jou?

Wil jij ook iedereen in de goede richting sturen binnen jouw bedrijfspand? Of heb je tijdens een beurs/open dag een mooie standinrichting nodig? Laat je inspireren door de binnenreclame die wij volledig op maat kunnen realiseren en monteren. Meer weten of eens sparren met één van onze reclamemakers? Laat het ons weten via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media