Met privacy folie wat meer privacy voor B&P Professionals

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

B&P Professionals is een landelijk opererend detacheringsbureau gevestigd in Arnhem. In een mooi kantoorpand werken professionals samen om de perfecte match tussen medewerker en opdrachtgever te vinden. Hoge ramen en glazen wanden zorgen letterlijk en figuurlijk voor transparantie. Een beetje privacy was dus wel gewenst. Niet alleen voor collega’s die hard aan het werk zijn, maar ook voor diverse overleggen die plaatsvinden. Door het plaatsen van privacy folie kan er vanaf nu in alle rust gewerkt en overlegd worden, zonder afleiding!

Hoe gaan we te werk?

Je klopt bij ons aan en deelt al je wensen met ons. Vervolgens gaan wij aan de slag met een ontwerp, komen de boel inmeten op locatie en bij akkoord monteren we alles vakkundig. Voor de klus bij B&P Professionals hebben we gebruik gemaakt van etched glass: Avery Dusted glass. Het logo is uitgeplot, wat betekent dat er folie wordt weggesneden, zodat het logo zichtbaar wordt. Zo personaliseren we het privacy folie, helemaal naar jouw wensen.

Wil jij ook wat meer privacy op de werkvloer?

Met privacy folie heb je wel het licht, maar niet het zicht. Ook toe aan wat meer privacy binnen jouw bedrijf of woning? Je leest hier alles over privacy folie. Liever een van onze collega’s spreken over de vele mogelijkheden? Bel ons dan, stuur een mail of loop eens bij ons binnen.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media