Casa Blanca in een nieuw jasje door interieurfolie

Geschreven door:
Roxanne is werkzaam bij Mull2media
Roxanne

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Modehuis Casa Blanca is sinds 1988 een begrip in Doetinchem. Al ruim 35 jaar inspireren ze dames die zich luxueus en individueel willen kleden met high end fashion. Collecties van Marc Cain, Guess, Sem Per Lei en Anna’s dress affair zijn te bewonderen in deze stijlvolle winkel aan de Burgermeester van Nispenstraat. Nog niet zo lang zitten ze in dit klassiek gebouwde pand, laten we even teruggaan naar eind 2020. Het hele pand is onder handen genomen en daarbij speelde interieurfolie een grote rol, maar ook aan andere visuele communicatie is gedacht.

Verbouwen en verhuizen in Coronatijd

In coronatijd verhuizen naar een nieuw pand. Een slim idee? Ideaal was het niet. Alles ging op slot en niemand wist voor hoe lang. En dan hebben we het nog niet gehad over de torenhoge prijzen door de oorlog in Oekraïne. Hoe dan ook, Casa Blanca verhuisde van de Dr. Huber Noodtstraat naar het huidige pand aan de ‘P.C. Hooftstraat’ van Doetinchem. Het pand werd deels vernieuwd en er zijn duurzame beslissingen genomen. Het oude interieur verhuisde mee. Voorwaarde was wel om het in een nieuw jasje te steken.

Samen hebben we de gewenste kleuren interieurfolie uitgezocht. Het resultaat? Een folie met een zilveren touch voor de toonbanken en kasten. En een rood interieurfolie voor een accent op de wanden. In een handomdraai zorgden onze jongens voor een nieuwe uitstraling. Helemaal passend bij de identiteit van Casa Blanca.

Levensgrote peesdoeken en freesletters voor nog meer aankleding

Voor nog meer beleving en sfeer zijn er levensgrote peesdoeken opgehangen. Met beelden van de gevoerde merken. Naast de stijlvolle uitstraling zorgen deze peesdoeken voor een betere akoestiek. Met freesletters is de wand verder aangekleed. De contour gesneden letters zijn in allerlei lettertypen of vormen leverbaar. In verschillende kleuren, materialen en diktes. Voor Casa Blanca is er gekozen voor de merknaam Marc Cain. Wist je dat Casa Blanca een van de grootste aanbieders in Nederland is van dit merk?!

Je rijdt Casa Blanca niet zomaar voorbij

Ook het exterieur is niet vergeten tijdens de verbouwing. Door opvallende lichtreclame rijd je Casa Blanca niet zomaar voorbij. Met een verlichte lichtbak en doosletters valt de winkel ook in het donker op. De ramen zijn voorzien van speciaal folie voor extra beveiliging en met een gepersonaliseerde sticker zijn de openingstijden goed zichtbaar.

Casa Blanca is blij met deze toplocatie in de stad. Vaste klanten weten de weg naar de winkel te vinden. Ben jij nou nog op zoek naar de laatste high end mode? Bij Casa Blanca staat persoonlijke benadering en advies op maat centraal. Dus loop eens bij ze binnen of bekijk hier de website.

Waar mogen we jou mee helpen?

Ben jij toe aan een restyling en lijkt interieurfolie je ook wel wat? Of kunnen we je helpen met andere vormen van visuele communicatie? Laat het ons weten, wij maken je weer zichtbaar. Stuur ons een mail met al je wensen, bel naar 0314 – 36 15 16 of bezoek ons. De koffie staat voor je klaar!\

Bekijk ook ons moodboard vol inspiratie voor interieurfolie!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media