5 ideeën voor duurzame give-aways

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Give-aways zijn een sterke marketingtool die door veel bedrijven worden ingezet. Het maakt klanten tevreden, zorgt ervoor dat ze je bedrijf blijven steunen en versterkt de band tussen jou en je klanten. Maar als je echt opvalt, dan is het geven van duurzame give-aways de weg vooruit. Duurzame give-aways zijn een geweldige manier om je klanten te verrassen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Het geeft een sterk signaal af dat jouw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. In deze blog zullen we je 5 ideeën geven voor duurzame give-aways die jij je klanten kunt geven.

  1. Herbruikbare waterflessen

Een van de meest populaire duurzame give-aways zijn herbruikbare waterflessen. Het is een simpele, maar leuke verrassing om mee te nemen naar huis. Deze flessen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals glas of hard plastic, waardoor ze langer meegaan. Het wordt tijd dat we afscheid nemen van supermarkt drinkflesjes die je steeds opnieuw koopt en daarna weggooit. Een duurzame drinkfles kan je altijd bij je dragen en hij wordt natuurlijk nog mooier met jouw logo erop.

  1. Tote- of shoppingbag

Een ander leuk idee voor een duurzame give-away is een tote- of shoppingbag. Deze tassen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals katoen of jute, waardoor ze jarenlang mee kunnen gaan. Daarbij zijn de tassen ook nog eens super populair in fashionland. Bedruk deze schattige tassen met jouw bedrijfsnaam of toffe illustratie en combineer hem met jouw favoriete outfit.

  1. Uitwisbaar notitieboek

Notitieboeken en kladblokken zijn één van de bekendste give-aways. Wist je dat je hier een leuke, duurzame twist aan kan geven? Probeer uitwisbare notitieboeken, die eindeloos opnieuw te gebruiken zijn. Deze boekjes hebben whiteboard-achtige bladzijden die beschreven kunnen worden met uitwisbare pennen. Hoe fijn is het om altijd een notitieboek in je tas te hebben en tegelijkertijd een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

  1. Herbuikbare rietjes

Oke, oud nieuws. Toegegeven. Maar herbruikbare rietjes zijn super populair en daarbij zijn ze misschien wel de koploper van duurzame maatregelen die tegenwoordig getroffen worden. Daarin kan jouw bedrijf natuurlijk niet achterblijven! Lift mee op deze trend en bedruk een stijlvol zakje met herbruikbare rietjes met jouw logo. De schildpadden zullen je erg dankbaar zijn ;)

  1. Bestek setje meeneem

De mogelijkheden stoppen echter niet bij herbruikbare rietjes. Er bestaan tegenwoordig hele besteksets die je in een handig tasje overal mee naartoe kan nemen. Zeg vaarwel tegen dat zakje plastic bestek wat al tijden in je auto ligt, een handige bestekset past gemakkelijk in je tas. Een mooie bijkomstigheid is dat ze uiteraard gecustomized kunnen worden en er zo ook nog eens erg leuk uitzien.

Welke duurzame give-aways passen bij jouw bedrijf?

Hopelijk hebben we je kunnen prikkelen met wat duurzame give-aways, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Graag kijken we samen met jou welke het beste aansluit bij jouw wensen. Je kan ons bereiken op 0314 – 36 15 16. Maar je mag natuurlijk ook altijd eerst een mail sturen of loop eens binnen voor een vrijblijvend gesprek.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media