Foto op plexiglas; niet zomaar een foto

Geschreven door:
Remco is werkzaam bij Mull2media
Remco

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Een foto op plexiglas is een super creatieve manier om extra sfeer toe te voegen aan een ruimte. Deze foto’s zijn haarscherp en erg indrukwekkend om naar te kijken. Het biedt veel mogelijkheden, zo kan je ze inzetten als decoratie én als overtuigend reclamemiddel. Maar het hoeft niet per se een foto te zijn, er zijn meer mogelijkheden! In dit artikel behandel ik een aantal mooie voorbeelden, laat je vooral inspireren.

De klassieke foto op plexiglas

Dit is de classic, het origineel, de foto op plexiglas. Zo’n foto voegt wat speciaals toe aan je kantoorruimte of je woonkamer, omdat hij zo scherp is. Het oogt anders dan een normale foto! Deze unieke uitstraling komt door de directe UV-print op het materiaal. Hierdoor ontstaat een diepte-effect die de blik ongetwijfeld vasthoudt.

Eigenwijze letters

Behalve een foto op plexiglas, kun je ook voor andere vormen en ontwerpen kiezen. Letters bijvoorbeeld! Ideaal voor als je opzoek bent naar een ludieke tekst op de wand in de kantine, of wanneer je je slogan prominent in je kantoorpand wil hangen. Met deze eenvoudige wanddecoratie breng je binnen een handomdraai sfeer in het gebouw en dat geheel in jouw huisstijl.

Jouw logo

Nog een leuke mogelijkheid waar je misschien niet direct aan hebt gedacht: jouw logo op plexiglas! Tot de vele mogelijkheden behoort natuurlijk ook het doortrekken van jouw merkidentiteit. Zorg dat heel jouw bedrijfspand in hetzelfde jasje gestoken is en laat je merk zien. Zo zorg je voor een creatieve en representatieve aankleding van je kantoor.

En meer!

Zo zijn er uiteraard nog meer opties en vormen om te ontdekken voor het plexiglas. Denk bijvoorbeeld aan naambordjes of bewegwijzering. Of kies jij toch voor de classic foto op plexiglas? We kunnen samen kijken of we nog meer originele ideeën kunnen bedenken. De opties zijn eindeloos! Kom je langs? Of neem van tevoren even contact op via mail of bel naar 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media