Waarom give-away merchandise zo populair is bij bedrijven

Geschreven door:
Inge is werkzaam bij Mull2media
Inge

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Give-away merchandise is een veelgebruikte marketingtool onder bedrijven. En helemaal nu het beursseizoen er weer aan zit te komen! In andere artikelen hebben we jullie al geïnspireerd en vertelt waarom give-away merchandise het goed doet. Maar waarom is het éigenlijk zo populair geworden? In dit artikel geef ik je een aantal goede redenen waarom give-aways zo veel worden ingezet.

  1. Het is goedkoop

Deze reden spreekt misschien voor zich, maar give-aways hoeven over het algemeen niet duur te zijn. Vaak zijn de producten relatief goedkoop te produceren, waardoor de inkoopprijs ook laag blijft. Daarmee krijg je in verhouding een hele hoop waarde voor je geld, gezien de effectiviteit van deze items. Weinig te verliezen dus!

  1. Het is veelzijdig

Omdat tegenwoordig vrijwel alles te bedrukken valt, zijn give-aways ontzettend ver uit te breiden. Van de standaard mokken, pennen en kladblokken, tot de nieuwere, moderne en duurzame opties. Het is zeker de moeite waard om te investeren in deze vorm van marketing, je kan er namelijk erg veel mee. Laat die creativiteit maar stromen en laat ons weten wat jij verzint.

  1. Het is een goede marketingtool

Give-away merchandise is niet alleen een gemakkelijke toevoeging aan jouw marketingstrategie. Het is ook écht nuttig om binding te vormen met je netwerk. Door je bezoekers leuke cadeaus mee te geven creëer je binding en loyaliteit. Daarbij is het een goede manier om top-of-mind te blijven bij je klanten. Voor meer informatie hierover hebben wij alle punten even netjes voor je op een rijtje gezet in ons artikel over de voordelen van deze marketingtool.

  1. Het is in bulk te bestellen

Niet geheel onbelangrijk; je kan give-aways vaak in grote hoeveelheden bestellen. Dit scheelt een hoop gedoe, moeite én geld. Bij een hogere oplage ben je vaak goedkoper uit door de interessante staffelkorting.

  1. Het straalt professionaliteit uit

Geef toe, hoe lekker is het om overal een bedrijfsnaam en logo op te zien staan? Het is fijn om al deze items te personaliseren en daarmee uit te stralen dat jouw bedrijf alles goed op orde heeft. Door je kantoor te vullen met artikelen die helemaal vormgegeven zijn in jouw huisstijl of bedrukt zijn met jouw logo creëer je samenhang.  Deze samenhang reflecteert naar jouw bezoekers dat jullie een professionele en betrouwbare partij zijn om mee samen te werken.

Welke give-away past perfect bij jouw bedrijf?

Hopelijk hebben we je kunnen prikkelen met het gemak van give-away merchandise. Graag kijken we samen met jou wat deze items voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. Lijkt dit je wat? Wij zitten al klaar en wachten op je telefoontje. Je kan ons bereiken op 0314 – 36 15 16. Maar je mag natuurlijk ook altijd eerst een mail sturen of loop eens binnen voor een vrijblijvend gesprek.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media