HC Indoor padel opent haar deuren én wij hebben een ‘eigen M2M padelbaan’!

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Wist je dat je vanaf nu in Dinxperlo terecht kunt voor een potje padel? Dit weekend opende HC Indoor Padel daar haar deuren. Spiksplinternieuwe banen, die er prachtig bij liggen én de ruimte strak aangekleed met diverse soorten visuele reclame. Daar hebben wij als trotse sponsor een handje bij mogen helpen. We hebben zelfs onze ‘eigen padelbaan’. Dus, wie daagt ons uit om een balletje te meppen op baan 1?

Het is geen tennis, het is geen squash, het is padel!

In de glazen kooi moet je voorbereid zijn op alles. Verrassend, dat is dit spel. Bij padel weet je nooit waar de bal naar toe gaat. Speel 2 tegen 2, gebruik de glazen wanden en laat de bal maximaal 1 keer het oppervlak raken voordat hij naar de overkant gespeeld wordt. Uitdagend, laagdrempelig en actief.

Grote kans dat je er al wel eens over gehoord hebt, want padel groeit hard in Nederland. Helaas zijn er nog maar weinig binnenbanen. De jongens van HC Indoor Padel brengen daar nu verandering in met de komst van 3 World Pro indoor padelbanen. Een baan (en materiaal) huren en spelen maar. Wil je kennismaken met de sport? Er zijn ook lespakketten af te nemen om alle ins en outs te leren kennen.

Aankleding HC Indoor Padel

Stap deze padel tempel binnen en je oog wordt direct getrokken naar de blauwe padelbanen. Maar er is meer te zien! We hebben maar liefst 185m² aan bisonyl spandoeken gemonteerd. Allen met logo´s van de sponsoren. Boven de banen zijn reclameborden geplaatst. De glazen wanden zijn voorzien van stickers. En ook buiten is HC Indoor Padel goed zichtbaar door de geplaatste spandoeken en reclameborden.

Het ziet er prachtig uit! Ga het zelf maar bekijken en ervaren. Hidde en Chieljan wij wensen jullie in ieder geval heel veel succes met deze toffe, nieuwe en vooral sportieve uitdaging. Binnenkort maar eens kijken welke collega van Mull2media zich de king of queen van the court mag noemen!

Jouw sportlocatie ook voorzien van visuele communicatie?

Ben jij ook op zoek naar aankleding van jouw sportlocatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wat dacht je van een levensgrote fotowand in jouw fitness, banners of flyers om jouw acties onder de aandacht te brengen, spandoeken om nog meer op te vallen en vergeet niet de gevelreclame, zodat ook voorbijgangers je zien.

Klinkt dit interessant? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon. Je mag ook altijd binnenwandelen in Doetinchem. Wij denken graag met je mee, zodat jij optimaal zichtbaar bent.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media