How-to: de koffiecorner voorzien van een nieuw interieurfolie

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Wij maken geen geheim van hoe we te werk gaan. Daar nemen we je dan ook graag in mee. In deze videoserie krijg jij een kijkje in eigen keuken! Een échte how-to, geen instructievideo of tutorial. Maar onze eigen reclamemakers aan het werk, met plezier, flauwe humor (want zo zijn we) en natuurlijk delen we ook nog praktische informatie over verschillende diensten. We laten je bijvoorbeeld zien hoe we superstrak jouw autobelettering aanbrengen, hoe je de juiste keuze maakt in spandoekmateriaal en nemen je mee in de verschillende fases naar een nieuw logo. In deze video staat interieurfolie centraal, kijk snel verder!

How-to: interieurfolie

In deze video zetten we het aanbrengen van interieurfolie centraal. We laten je zien hoe eenvoudig het is om, in dit geval, de koffiehoek een nieuwe look te geven. Onze eigen koffiehoek moest er aan geloven. Met de verschillende kleurstaaltjes hebben we gezocht naar de kleur die het dichtst in de buurt komt van het meubilair in onze zaak. Zo gezegd zo gedaan, bestellen dat folie en plakken maar.

Maar voor het zover is moet er genoeg werkruimte zijn en de ondergrond van het meubilair moet goed schoon en vetvrij zijn. Na het opmeten van het oppervlak wordt het folie op maat gesneden. We verwijderen deels de beschermlaag om vervolgens zorgvuldig het folie te plakken. Wist je dat interieurfolie een extra sterke lijmlaag heeft, waardoor het aan te brengen is op vrijwel ieder oppervlak?! Met de rakel vegen we eventuele bellen uit het folie, alles voor een strak resultaat! Nog even de afwerking en tada, het interieurfolie zit!

Binnen een handomdraai én voor een mooie prijs kan je jouw interieur een make-over geven. Toch makkelijker dan zo’n hele renovatie. Pas de folies toe in je eigen huis, zoals je badkamer of keuken. Maar ook zakelijk gezien zijn er vele mogelijkheden. Wil je meer weten over interieurfolie? Laat het me weten per mail of telefoon!

@mull2media Interieurfolie! Wij raken er niet over uitgepraat, en dat zal je aankomende maand misschien wel merken. In deze video leggen wij kort uit waarom dit zo is, maar als je meer wil weten over dit product lees dan ook de artikelen op onze website: mull2media.nl 🪄 #mull2media #m2m #design #interieurdesign #styling #interiordesign #zichtbaarheid #interieurfolie #folie #renovatie #verbouwing #decorating ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media