Complete indoor signing voor De Gruitpoort

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

De Gruitpoort is een creatief centrum in Doetinchem, waar je terecht kunt voor evenementen, workshops en alles dat te maken heeft met film en theater. Op zo’n bruisende plek is het belangrijk dat bezoekers hun weg weten te vinden. Daarom zorgden wij ervoor dat medewerkers en bezoekers hun weg weten te vinden, door middel van uitgebreide indoor signing.

Uitgebreide bewegwijzering

Dit deden wij door meerdere reclameborden voor hen vorm te geven, te produceren en door hun gebouw heen te bevestigen. Met deze borden hebben wij een uitgebreide navigatie neergezet, door het gehele gebouw heen. In totaal voorzien wij De Gruitpoort van maar liefst 74 borden, in verschillende vormen en maten. Een aantal van deze borden bevestigden wij aan het plafond, andere borden aan de muur. Daardoor is overal goed te zien waar een bezoeker van het pand zich bevindt, en waar bepaalde ruimtes gevonden kunnen worden.

Hoogwaardige borden

Het materiaal waaruit de borden bestaat is Dibond: een polyethyleen bord dat is opgebouwd uit drie verschillende lagen, met daaromheen twee aluminium buitenlagen. Door deze samenstelling zijn de geleverde borden o.a. temperatuurbestendig en gaan ze lang mee. De Gruitpoort kan dus nog een flinke tijd vooruit met hun nieuwe indoor signing!

Indoor signing voor iedereen

Ben jij ook op zoek naar een manier om bewegwijzering op een productieve manier in te zetten? Wij ontwerpen, produceren en monteren materiaal voor binnen- en buitenbewegwijzering. Ook voor reclameborden en vele andere communicatie-uitingen kun je bij ons terecht. Neem maar eens een kijkje in ons portfolio, of neem contact met ons op als je meer wil weten!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media