Complete restyling voor De Beautyfabriek met interieurfolie

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Is jouw bedrijf of winkel aan een nieuw interieur toe? Maar zijn alle meubels en materialen nog in goede staat? Deze situatie was herkenbaar voor De Beautyfabriek! Op hun nieuwe locatie wilden ze natuurlijk schitteren in hun eigen stijl, en daar was restyling voor nodig. Met het aanbrengen van interieurfolie gaven wij hun ruimte de uitstraling die het verdiende. Zónder dat daar een geheel nieuwe interieurinrichting aan te pas hoefde te komen. Weten hoe we dat deden? Dat lees je in deze blog!

De beautyfabriek interieurfolieInterieurfolie op maat

Interieurfolie is een ontzettend praktisch middel voor interieurstyling. Het is aan te brengen op onder andere kasten, balies, muren deuren en lichtbakken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is ermee te restylen! De folies zijn beschikbaar in ontzettend veel designs, waarin zelfs een reliëf in het oppervlak mogelijk is.  Voor De Beautyfabriek is er gekozen voor een marmer-look met goudkleurige elementen, wat voor een luxe uitstraling zorgt. Wij voorzagen hun toonbank, kastdeuren, muren én winkelschappen van hoogwaardig interieurfolie. De gehele ruimte is daardoor in één stijl gehuld, wat – al zeggen we het zelf – ontzettend strak en mooi oogt.

Hoogwaardig materiaal

Voor het interieurfolie maakten wij gebruik van hoogwaardig folie met een full-color print. Een combinatie van mat en glans zorgt voor een compleet afgewerkte look. Naast het veel terugkomende marmerfolie, voorzagen wij de koffiebar van folie in bijpassende kleur: SWF brushed bronze. Door de uitgesproken kleuren en goede materiaalkwaliteit, geeft de interieurfolie de gehele ruimte een chique en luxueuze uitstraling. Precies waar de bij De Beautyfabriek voor staan!

Ook interieurfolie in jouw ruimte?

Benieuwd naar wat interieurfolie voor jou kan betekenen? Bel of mail ons gerust even met je vraag, dan vertellen we jou wat de mogelijkheden zijn. Heb je een specifieke wens? Dan kunnen onze vakmensen voor jou interieurfolie met een geheel eigen design produceren en aanbrengen. Wij beschikken over alle middelen, kennis en vaardigheden om voor jou de perfecte look in jouw ruimte te creëren. Als je contact met ons opneemt, staan we graag voor je klaar met persoonlijk advies!

Interieurfolie De Beautyfabriek

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media