Interieurfolie voor een nieuwe uitstraling van jouw ruimte

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Heb je een bedrijfsruimte, winkel of andere ruimte die je graag een nieuw uiterlijk wil geven? Maar zijn de meubels en materialen nog in prima staat? Met interieurfolie kun je jouw interieur een compleet vernieuwde uitstraling geven, zonder dat je daar bijvoorbeeld nieuw meubilair voor aan hoeft te schaffen!

Waarom interieurfolie

Interieurfolie is op haast elke ondergrond aan te brengen. Wil je een nieuwe look voor je balie, kastdeuren, winkelschappen of meubels? Dat kan allemaal! Wij brengen de folie aan op onder andere kasten, balies, muren, deuren en lichtbakken. Interieurfolie is de ideale oplossing voor het restylen van een ruimte. Bijvoorbeeld wanneer je een bedrijfspand hebt overgenomen, of het interieur van je kantoor een flinke oppepper wil geven. Met relatief weinig moeite kan jouw ruimte er al compleet anders uitzien.

Veel verschillende opties

Bij het vinden van precies de juiste uitstraling van jouw ruimte, heb je de keuze uit vele verschillende motieven en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een marmer-uiterlijk, of juist voor een folie met houtprint. Je kunt daarnaast verschillende kleuren combineren voor een speelse blik. Sommige folies hebben een glad oppervlak, waar andere folies voorzien zijn van een reliëf voor een complete beleving. Net wat jouw ruimte geeft wat het nodig heeft. Liever interieurfolie op maat? Wij kunnen naar wens zelf onze folies printen, zodat je precies de print krijgt die je voor ogen hebt.

Benieuwd naar wat interieurfolie in jouw ruimte kan doen?

Wil jij jouw interieur een nieuw uiterlijk geven met interieurfolie? Dan staan wij graag voor je klaar! We adviseren je graag in de verschillende materialen en zullen de gekozen folie vakkundig aanbrengen op de betreffende oppervlakken. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor vrijblijvend advies.

Een voorbeeld van interieurfolie

Hieronder vind je een impressie van het verschil dat interieurfolie kan maken.

Voor
Interieurbelettering
Na
Interieurfolie

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media