Interieurfolie transformeert pand Ketelaar Sport

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Bij Ketelaar Sport in Ulft kan iedereen fitter en gezonder worden. Dat geeft natuurlijk een flinke boost aan je energielevel. En weet je waar Ketelaar Sport zelf ook energie van krijgt? In de nieuwe signing, mogelijk gemaakt door Mull2media. Dus lekker bewegen in een pand dat er spic en span uitziet!

Balie voorzien van interieurfolie

Iedereen wie binnenkomt lopen zal het direct opmerken; de opgepimpte balie van Ketelaar Sport. Doormiddel van interieurfolie heeft de balie een volledig nieuwe kleur gekregen. Medewerker Chantal Kapelle is erg te spreken over de interieurfolie: “De balie kon wel een frisse ‘look and feel’ gebruiken. Deze folie past perfect bij de huisstijl.”

Met onze interieurfolie geef je jouw bedrijfspand of woning moeiteloos een persoonlijke touch. We hebben een ruime selectie van honderden folies die eenvoudig te monteren zijn op jouw bestaande interieur. Een Zo kun je jouw keuken, kasten, bureaus en meer een compleet nieuwe look geven. Bij Ketelaar Sport hebben we de balie getransformeerd met de ‘Black Pita’ tint.

Interieurfolie Ketelaar Sport

Pronkstuk Ketelaar Sport

Bij de entree van de sportschool maak je een reis door de geschiedenis van Ketelaar Sport. De fotowand toont talloze betekenisvolle historische momenten en vormt het pronkstuk van de sportschool. “Vroeger hadden we een fotowand met behang. We wilden een andere aanpak die beter paste bij onze stijl. Mull2media adviseerde ons deze prachtige Dibond platen. Het ziet er nu veel strakker uit!”, vertelt Chantal. Door ons op maat gemaakt, van ontwerp tot eindresultaat!

Interieurfolie Black Picta

Signing in nieuwe stijl

Al jarenlang verzorgen we de signing voor het sportpaleis van Ulft. “We zijn erg enthousiast over de vernieuwde uitstraling! Het geeft ons merk een nieuwe boost”, aldus Chantal. In het pand hangen nu nieuwe reclameborden en peesdoeken. Verder is de stijl te zien op de flyers van Ketelaar Sport.

Ontdek onze veelzijdige interieurfolie!

Geef jouw bedrijfspand of huis de uitstraling die het verdient! We denken graag met je mee over de mogelijkheden van interieurfolie. Maar ook voor andere vormen van signing ben je bij ons aan het juiste adres voor jouw pand. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Laat het ons weten via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media