5 manieren waarop kliklijsten het meest worden gebruikt

Geschreven door:
Giel is werkzaam bij Mull2media
Giel

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Kliklijsten zijn populaire en breed inzetbare reclamemiddelen. Het hele jaar door kun je deze lijsten up-to-date houden door de posters te blijven verwisselen. En niet te vergeten, ze komen in heel veel verschillende formaten en vormen. Om jou te inspireren noemen wij in dit artikel 5 manieren waarop de kliklijsten veel worden ingezet. Haal er je voordeel uit!

  1. Acties en evenementen

Kliklijsten worden hoofdzakelijk ingezet om actualiteiten te communiceren. Doordat deze lijsten zo makkelijk te verwisselen zijn, is het simpel om de posters up-to-date te houden. Ideaal voor acties die om de zoveel tijd veranderen en evenementen die door het jaar heen afspelen. Zit de zomercollectie er weer aan te komen? Tijd voor een nieuwe poster. Is het bijna Black Friday en hebben jullie een actie? Dan kan het stoepbord weer worden aangepast. Het is een makkelijke manier om te communiceren met jouw doelgroep, grote winst voor weinig moeite!

  1. Oproepen

Net zoals actualiteiten die constant veranderen, kan je ook oproepen of andere boodschappen tegenkomen gedurende het jaar. Het zal ongetwijfeld een keer gebeuren dat er iets gecommuniceerd moet worden naar je klanten of medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan een personeelsfeest of nieuwe regels voor het uitpakken van de vaatwasser. En waar kan je deze boodschap in doen? Juist, in je kliklijst. Én deze lijsten zijn handig voor het vluchtplan naast de deur, kan niet missen dat je die al vaker hebt zien hangen.

  1. Stoepborden

Deze borden hebben een iets andere vorm dan de kliklijsten die je op straat kan gebruiken. De borden zijn waterbestendig, dus de posters blijven droog. De voornaamste reden waarom stoepborden worden ingezet is om de stopkracht van jouw winkel te vergroten. Met andere woorden, je verleidt mensen om binnen een kijkje te komen nemen. De posters in een stoepbord kunnen makkelijk verwisseld worden, dus steeds een nieuwe reden voor voorbijgangers om binnen te komen.

  1. Infostandaarden

Deze kliklijsten zijn ontzettend praktisch, omdat je ze makkelijk kan verplaatsen en overal neer kan zetten. Daarom vormt dit reclamemiddel zich direct naar jouw doeleinden. Misschien wil je jouw menu tonen aan de voorkant van het terras. Of misschien organiseer je een evenement en heb je hulp nodig bij de bewegwijzering. Een kliklijst past zich aan, aan jouw behoefte.

  1. Tentoonstellingen

We zijn er inmiddels achter dat er een kliklijst is voor iedere situatie. Een scenario uit onverwachte hoek is misschien een tentoonstelling. Hierbij kun je denken aan een bord voor extra informatie naast de kunst. Maar ook aan bordjes voor het sturen van het publiek in de goede richting. Je kan zelfs kliklijsten van verschillende formaten gebruiken om de kunst zelf tentoon te stellen. Sommige artiesten geven hier de voorkeur aan, omdat kliklijsten eindeloos herbruikbaar zijn. Hopelijk is dit een mooie inspiratiebron.

Hebben we een klik?

Hopelijk heb je iets meer duidelijkheid en inspiratie uit dit artikel kunnen halen. Moge het duidelijk zijn, er bestaat een klikbord voor iedere situatie. En zo ook voor jou! Wij gaan hier graag over in gesprek, bel ons op 0314 – 36 15 16 of stuur ons een mail.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media