LED frames: ideaal voor binnenreclame

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Wil je graag meer sfeer in jouw ruimte, reclame maken of opvallen met een extra dimensie? Denk dan eens aan LED frames. Met deze visual trek je heel eenvoudig de aandacht!

Wat is een LED frame?

Een LED frame is een textielframe met LED verlichting. Door de verlichting komt de visual beter tot zijn recht en trekt je absoluut de aandacht van een klant of voorbijganger. Door het gebruik van LED verlichting ontstaat er een egale lichtverspreiding. Dit zorgt voor een prachtige extra dimensie.

Vele mogelijkheden

Door het gebruik van textielframes kun je eindeloos variëren van look & feel. Per seizoen, promotie of actie kun je een ander doek inhangen. Het frame is geschikt als wanddecoratie, hangend aan de muur, of om scheidingswanden mee te maken. Het LED frame is leverbaar in elk gewenst formaat.

Informeer naar de opties

Wij hebben alles in huis om jouw LED frames goed te ontwerpen, produceren en monteren. Oftewel: een kosteloos advies en ontwerp, snelle productie en een vakkundig montage. Dat wil jij toch ook? Kies voor deze blikvanger. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Peesframe - LED

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media