Een kliklijst, wat is dat precies?

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Een kliklijst is, voor de meeste mensen, een bekend reclamemiddel. Waarschijnlijk heb je ze vaker voorbij zien komen. Kliklijsten hangen namelijk in vele winkels en andere openbare plekken, bijvoorbeeld de supermarkt! En als je je nog geen beeld kan vormen, dan zorgen wij dat je na het lezen van dit artikel alle info hebt die je moet weten.

Wat is een kliklijst?

Kort gezegd is een kliklijst een metalen frame waar je posters of afbeeldingen in kan hangen. Door het kliksysteem kan je de randen van de lijst opzij bewegen, waardoor je de inhoud kan verwisselen. Dit maakt het een handig reclamemiddel voor doorlopende acties. Supermarkten gebruiken ze regelmatig om wisselende boodschappen te communiceren naar klanten. Bioscopen gebruiken ze om het veranderende filmassortiment te laten zien. Winkels geven er kortingsacties mee aan. Maar vergeet niet dat ze ook regelmatig aan de muur hangen van een kantoorgebouw met een vluchtplan erin. De kliklijst is een van de meest simpele, maar toch veelzijdige vorm van reclame maken.

Verschillende soorten

Zoals je misschien weet zijn kliklijsten verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Letterlijk; je kan ze namelijk bestellen van A5 tot soms wel A1 formaat. Dit is afhankelijk van het type lijst, je kan namelijk verschillende soorten frames kiezen voor verschillende situaties. Kliklijsten zijn er voor binnen en buiten, regenbestendig en met LED verlichting. De keuze is reuze! Mocht je hulp nodig hebben met het verzorgen van de verschillende posters en ontwerpen die in de kliklijst gaan, helpen wij je graag verder.

Te veel keuze?

Dat snappen we. Met zoveel mogelijkheden zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom staan wij voor je klaar. We helpen je graag met het kiezen van een kliklijst die het beste bij jou past. Voor ons advies kan je altijd vrijblijvend een mail sturen. Wil je liever direct iemand spreken? Geen probleem, we zijn telefonisch bereikbaar op 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media