Vera’s Baby Spa heeft een stralende fotohoek met Neonflex

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Beeld dit je even in: een baby in een opblaasband die relaxt in een jacuzzi. Dat klinkt schattig toch? Bij Vera’s Baby Spa in het centrum van Doetinchem kan je een afspraak maken voor zo’n ontspannende spa dag met je baby. En deze dag kan je afsluiten met een leuke souvenir, namelijk een foto in de sfeervolle fotohoek. Om deze hoek compleet te maken hebben wij een echte neonflex eyecatcher gemonteerd. Kijk maar!

Baby Spa

Het is vervelend wanneer een baby veel last heeft van krampjes. Om dit tegen te gaan kan een behandeling bij Vera’s Baby Spa uitkomst bieden. Het ronddobberen in de jacuzzi, uiteraard zonder harde chemicaliën, helpt onder andere bij het ontwikkelen van spieren, longcapaciteit en beter slapen. Vele voordelen dus, maar het is ook een ontzettend leuke ervaring om lekker samen te ontspannen. Vergeet niet dat er ook massages voor de baby zijn, met heerlijke oliën die goed zijn voor de huid. Een échte spa-dag voor je kleintje! Sluit deze heerlijke behandeling af met een foto in de fotohoek van Vera’s Baby Spa. Hier staat een heerlijk luie hangstoel voor een groene wand, waar sinds kort ook een stralend bord met neonflex tussenhangt.

Neonflex

Om deze fotohoek af te maken en de puntjes op de i te zetten, is er een bord met neonletters opgehangen. Het bord heeft de passende roze kleur, die vaker terugkomt in Vera’s Baby Spa. Maar neonflex is ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals groen, geel en paars. Ze worden custom gemaakt met een tekst naar keuze. Helemaal leuk voor op kantoor of in de woonkamer. Onze collega Ronald heeft de neonflex netjes geïnstalleerd en alle bedrading weggewerkt zoals alleen hij dit kan. En altijd met een stralende glimlach. Voor een goed beeld kun je onze video op TikTok bekijken. Wij vinden dat dit bord een echte eyecatcher is in de Spa, wat vind jij?

Ook zo opvallen?

Wil jij met jouw bedrijf ook zo opvallen? Of heb je een eyecatcher nodig voor in de woonkamer? Dan helpen wij jou graag aan deze stijlvolle neonletters. Je kan ons mailen voor een afspraak of binnenwandelen bij ons op kantoor. Maar van tevoren even bellen naar 0314 – 36 15 16 is altijd handig.

@mull2media Lichtreclame met neonflex voor Vera’s Baby Spa 👶🏼 Beeld je dit even in: een baby in een opblaasband die relaxt in een jacuzzi. Dat klinkt schattig toch? Bij Vera’s Baby Spa kan je een afspraak maken voor zo’n ontspannende spa dag met je baby. En deze dag sluit je af met een leuke souvenir, namelijk een foto in een sfeervolle fotohoek. Om deze hoek compleet te maken hebben wij een echte neonflex eyecatcher gemonteerd. Bekijk hier het resultaat van deze lichtreclame 💡 #binnenreclame #lichtreclame #neonflex #neonlights #neonlight #zichtbaarheid #interior #interiordesign #mull2media #babyspa ♬ origineel geluid - Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media