Videoserie: Op bezoek bij… Weijdeland Kinderopvang

Geschreven door:
Roxanne is werkzaam bij Mull2media
Roxanne

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Welkom bij deze boeiende videoserie ‘Op bezoek bij…’, waarin we keer op keer een kijkje nemen achter de schermen bij onze gewaardeerde klanten. In deze unieke serie vertellen we het verhaal van het bedrijf: wie zijn ze, wat doen ze en hoe zijn ze bij ons terecht gekomen? We gaan dieper in op de producten en diensten die ze inzetten om nog beter zichtbaar te zijn en horen ook graag of ze tips en tops voor ons hebben.

Ga met ons mee en leer onze klanten nog beter kennen. We trappen af met onze klant Weijdeland Kinderopvang. Kijk je mee?

Onze klant Weijdeland Kinderopvang

Maak je klaar voor een betoverende reis naar de wereld van de kinderopvang, want onze eerste opname van de videoserie “Op bezoek bij” vindt plaats bij de sprankelende Weijdeland Kinderopvang! Duik met ons mee in een magische omgeving waar kinderen de hoofdrolspelers zijn en waar elke dag gevuld is met avontuur, ontdekking en grenzeloze vreugde. In deze video gaan we in gesprek met de gepassioneerde Kim Kroekenstoel van Weijdeland Kinderopvang, die ons alles vertelt over het inspirerende werk en de liefdevolle zorg die ze bieden.

Met 4 locaties in de Achterhoek en één locatie in Arnhem timmert Weijdeland Kinderopvang hard aan de weg. Wij hebben de eer om deze mooie organisatie al enige tijd te helpen bij de visuele zichtbaarheid. Denk hierbij aan de binnen– en buitenreclame, maar ook de belettering en vormgeving. Er is inmiddels een aardig archief opgebouwd met mooie opdrachten. De meest recente aanvulling op de lijst is de neonflex lichtreclame. Op elke locatie hangt een passende neonflex met de naam van de locatie én in een eigen passende kleur.

YouTube

Vanaf nu vind je op ons YouTube kanaal de serie ‘Op bezoek bij’. Vergeet niet om je te abonneren dan krijg je vanzelf een melding als er een nieuwe video online staat!

En jouw verhaal?

Ben jij geïnteresseerd in wat je ziet? Of misschien sta je er zelfs wel voor open om met ons een klantverhaal op te nemen? In beide gevallen horen we graag van je! Je kunt ons altijd bellen op 0314 – 36 15 16 of stuur ons een mail. Dan hebben we snel contact!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media