Complete pandaankleding voor nieuwe vestiging Sani4all Den Haag

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Waar Sani4all haar klanten van A tot Z ontzorgt in het aankoopproces van een badkamer, ontzorgden wij Sani4all in de pandaankleding van hun nieuwe vestiging. Op 27 maart opende Sani4all namelijk de deuren van haar 17e vestiging! Zo’n showroom moet uiteraard goed gevuld worden met de mooiste badkamers en het beste personeel. Maar ook goede pandaankleding mag niet ontbreken. Door binnen en buiten het pand verschillende locaties te voorzien van verschillende reclameborden, vloerstickers, vlaggen en meer communicatiemiddelen, hielpen wij Sani4all met het uitstralen van hun identiteit.

Pandaankleding van A tot Z

Bij Mull2media weten wij van aanpakken. Daarom verzorgden wij écht een complete pandaankleding voor deze nieuwe badkamershowroom. Met in totaal maar liefst 64 producten, is dat ons zeker gelukt! Zo leverden wij pandaankleding als actieborden, parkeerbordjes, raamstickers in verschillende groottes, vloerstickers en wanddoeken. Wij verzorgden hiervan de opmaak, productie en montage. Een totaalpakket dus, compleet passend bij een badkamerspecialist die in eigen branche hetzelfde totaalplaatje biedt.

Hoogwaardig materiaal

Omdat wij alle middelen in huis hebben om reclamemiddelen te produceren, hebben wij de kwaliteit hiervan in eigen handen. Daarom bieden wij pandaankleding van de beste kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan grote wanddoeken, die met een brick-design een strakke sfeer neerzetten. Deze doeken produceerden wij in aangepaste formaten, zodat deze strak gemonteerd konden worden. Daarnaast leverden wij borden van dibond, welke wij full color bedrukten met ons eigen design.

Ook geïnteresseerd in pandaankleding?

Hieronder kun je een aantal foto’s bekijken van het eindresultaat. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van pandaankleding voor jouw bedrijfspand of winkel? Wij vertellen je graag alles wat jij wil weten! Van spandoeken tot dibond borden en van vlaggen tot stickers: wij zijn van alle markten thuis. Neem gerust eens contact met ons op, dan zullen wij er ook voor jou iets moois van maken!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media