Het verschil tussen peesdoeken en akoestische panelen

Geschreven door:
Giel is werkzaam bij Mull2media
Giel

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Misschien heb je in ons assortiment wel eens vaker doeken voor aan de wand gezien, zoals een peesdoek of akoestische panelen. Maar wist jij dat dit éigenlijk dezelfde doeken zijn? Niet helemaal natuurlijk, er is wel degelijk verschil. En ze zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden. Laat ons het je even uitleggen!

Peesdoek

Simpel gezegd is een peesdoek een textieldoek in een frame die je aan de wand kan hangen. Maar het mooie hieraan is dat dit doek gemakkelijk te verwisselen is! Door het handige frame kan je voor ieder seizoen of nieuwe actie een ander doek ophangen. Óf natuurlijk wanneer je toe bent aan een nieuwe look. De doeken kunnen worden gedrukt in ieder gewenst ontwerp. Denk aan een vakantiefoto, maar natuurlijk ook een mooi ontwerp in jouw huisstijl. Deze doeken zijn te krijgen in verschillende diktes en formaten, genoeg opties dus.

Akoestische panelen

En dan hebben we de akoestische panelen. In essentie zijn dit dezelfde textieldoeken met dezelfde frames. Deze doeken zijn dus ook gemakkelijk te verwisselen. En niet te vergeten verkrijgbaar met de print die jij op het oog hebt. Maar er is wel een cruciaal verschil ten opzichte van een peesdoek, de akoestische panelen zijn namelijk geluiddempend. Daarom verminderen deze doeken galm, echo en andere vervelende geluiden. Heel handig voor een rumoerig kantoor of een kale vergaderzaal. Dit komt door het absorberende materiaal dat in het frame zit. En hier zijn weer verschillende keuzes in. Wij helpen je graag met het uitzoeken van een doek dat het beste bij jou past.

Aan de slag!

Mocht je ondertussen vragen hebben over deze doeken? Wij helpen je graag verder en we zullen er geen doekjes om winden. Als je bij ons langskomt, kunnen wij je alles vertellen over de verschillende keuzes. Mail of bel ons op 0314-361516 voor een afspraak en dan zien we je snel.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media