Sfeervolle fotowanden aangebracht bij De Naobers

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Bij De Naobers hebben we meerdere fotowanden in diverse ruimtes aangebracht. Deze moderne wanddecoratie, met levensgrote foto’s van de stad Doetinchem, zorgt voor een sfeervolle en unieke kantoorinrichting. Bekijk hieronder het prachtige resultaat.

Persoonlijke werkomgeving

De fotowanden zijn voorzien van afbeeldingen met unieke plekken van de stad, zoals de IJssel, voetbalstadion De Vijverberg en de brug. Deze fotowanden zijn in onder meer de ontvangstruimte, de vergaderruimte en de directiekamer gemonteerd. Deze foto’s voor een persoonlijke werkomgeving. De fotowanden, van een paar meter breed en hoog, zijn gemaakt van Airtex. Dit materiaal is naadloos aan te brengen, scheurt en kreukt niet en is krasvast. Dit zorgt voor een lange levensduur.

Fraaie muurbekleding

Onze vakmensen hebben de specifieke afbeeldingen digitaal op het Airtex-materiaal gedrukt en professioneel aangebracht op de muren van het kantoorpand. Breng ook kleur en beleving in jouw kantoorruimte! Dit kan met foto’s, maar uiteraard ook met je eigen ontwerp. Door van je muur een fotowand te maken, tover jij je hele ruimte om. Wil jij weten wat Mull2media voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Fotowand voor De Noabers door Mull2media
Fotowand voor De Noabers door Mull2media
Fotowand voor De Noabers door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media