Spelershome voor De Graafschap vernieuwd

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Het spelershome is dé plek in een stadion waar spelers samenkomen en kunnen ontspannen of terugblikken op een gespeelde wedstrijd. Niet onbelangrijk dus dat dit een fijne plek is, waar de spelers zich echt thuis voelen. Daarom kregen wij de opdracht om het spelershome van De Graafschap te voorzien van nieuwe contourborden en stickers door de ruimte heen.

Complete vernieuwing voor het spelershome

Door het gebruik van verschillende technieken en materialen, gaven wij de gehele ruimte een make-over. Zo produceerden en monteerden wij full-color stickers en borden voor de bar en andere plekken verspreid door de ruimte. In totaal bestaat de gehele aankleding uit acht losse producten, die samen de hele ruimte een mooie uitstraling geven. Precies wat onze Superboeren verdienen.

Geproduceerd in eigen huis

Het materiaal produceerden wij naar aanleiding van het aangeleverde ontwerp in onze eigen werkplaats. Omdat wij beschikken over echte kwaliteitsmachines en volop vakmanschap in huis hebben, weten wij de materialen op en top af te werken. Dit resulteert in mooie bedrukking van hoogwaardig materiaal met een strakke afwerking.

Een spelershome vol kwaliteit

De verschillende aankledingen vormen samen een geheel dat bestaat uit verschillende materialen. Zo voorzagen we de stickers van een matte laminaatlaag, wat extra luxe oogt. Daarnaast zijn de borden voorzien van AquaSEAL glans coating en egaal afgewerkt met contoursnijden. Door vakkundige montage zijn boorgaten niet nodig geweest.

Ook iets voor jou?

Wil jij ook een vernieuwd interieur? Muurstickers en goed geplaatste borden kunnen een ruimte een compleet nieuwe uitstraling geven. Naast een spelershome, kun je dit ook toepassen in bijvoorbeeld kantoorruimten of clubhuizen. Ben jij benieuwd naar wat er allemaal kan op het gebied van signing en bestickering? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Want #attamottamotta!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media