Een kliklijst in alle soorten en maten

Geschreven door:
Ronald is werkzaam bij Mull2media
Ronald

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Een veelzijdig reclamemiddel dat doorlopend in te zetten valt? Juist ja, een kliklijst. In de meeste kantoorpanden hangen ze naast de deur met een vluchtplan erin. En als je in de auto zit komt er regelmatig een voorbij in het straatbeeld. Je hebt zelfs kunstenaars die ervoor kiezen om in deze lijsten hun werk tentoon te stellen. Kliklijsten zijn overal! En wat deze lijsten nog breder inzetbaar maakt, is dat er verschillende types verkrijgbaar zijn. In dit artikel zetten wij er een aantal op een rijtje.

Kliklijst aan de muur

De meest bekende van het stel is de klassieke kliklijst aan de muur. Dit frame valt direct tegen de muur aan te monteren en is verkrijgbaar in veel verschillende formaten, van groot tot klein. Dit zijn de kliklijsten met de vluchtplannen erin, maar ze hangen ook buiten aan de zijkant van gebouwen met een grote poster erin. Slecht weer? Geen probleem want deze lijsten zijn ook te krijgen in een regenbestendige variant.

Een dubbelzijdige lijst

Eigenlijk is het zonde om de achterkant van de kliklijst niet te benutten. Nou, daar is iets op gevonden. De dubbelzijdige kliklijst is te gebruiken aan zowel de voor- als de achterkant, je kan er dus aan beide kanten een poster in klikken. Het frame hang je op aan twee draden aan het plafond. Super handig dus voor in de winkel, boven een rij schappen. Want je kan er gemakkelijk omheen of onderdoor lopen.

Infostandaard

Deze kliklijst kan je neerzetten, door de standaard onder het frame. Je zal hem misschien wel eens zijn tegengekomen op een beurs of evenement om de weg te wijzen. Of tijdens een tentoonstelling om aanvullende informatie te geven over de kunst. Deze lijsten zijn praktisch en makkelijk te verplaatsen, altijd handig om te hebben dus.

Met verlichting

Een reclamemiddel moet uiteraard wel goed zichtbaar zijn. Kliklijsten zijn daarom ook verkrijgbaar met LED verlichting rondom het frame. Zo kan je zelfs in donkere kamers of in de late avonduren op straat jouw boodschap delen. En het ziet er meteen indrukwekkend uit!

Stoepbord

Een oude bekende van ons: het stoepbord. Dit is het bord dat in de stad staat, buiten de winkel om hun nieuwe acties te communiceren off om een sneakpeak te geven van de nieuwe collectie. Deze borden vergroten de stopkracht van je winkel. Met een pakkende visual kan je de aandacht van voorbijgangers trekken, zodat ze toch even naar binnen gaan. En de posters in het stoepbord zijn eenvoudig te verwisselen. Je kan dus het hele jaar door blijven communiceren!

Iets voor jou?

Hebben we een klik? Dan gaan wij graag met je om tafel om samen te zoeken naar de kliklijst die het beste bij jou past. Kom eens langs bij ons op kantoor en dan hebben we het erover. Je kan ook altijd eerst een mail sturen of even bellen naar 0314 – 36 15 16

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media