Voetjes op de dansvloer van Elver

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

‘Come on party people! Voetjes óp de dansvloer! Elver, de expert in de begeleiding en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking, maakt al langer gebruik van hun dansvloer. Deze dansvloer kon wel een upgrade gebruiken. En daar heeft Mull2media bij mogen helpen.

Dansvloer Elver

“De dansvloer is ooit geschonken door ouders van een bewoner. Muziek is een grote passie en uitlaatklep voor de bewoners.”, aldus Falco Ligtlee, Bedrijfsleider Horeca en Voeding bij Elver. Door de dansvloer van grote LED-panelen, kan één van de zalen van restaurant Banningshof in Nieuw-Wehl worden omgetoverd tot een ware disco. Onder de panelen liggen basboxen waarmee je de trillingen van de muziek kunt voelen, zodat slechthorende of dove feestgangers toch van de muziek kunnen genieten.

Naast een disco gebruikt Elver de vloer ook voor activiteiten die gericht zijn op beleving van kleur, trilling (basboxen) en geur.De dansvloer was er dus al een tijdje, maar het folie op de panelen was erg beschadigd. De verlichting was niet al te best en de gebruikswijze van de verlichting was lastig te bedienen. Tijd om daar verandering aan te brengen.

Upgrade Dansvloer

De nieuwe materialen en de dansvloer zijn bij ons op locatie gebracht. Hier hebben we de vloer voorzien van nieuw antisliplaminaat en de bekabeling uitgelegd. Verschillende dansvlakken moesten met elkaar worden verbonden om het optimale discogevoel te krijgen. Nadat alle ‘signalen’ waren ingesteld op zowel groen, blauw, geel, rood…, moest alles werkend worden gemaakt. We hebben de programmering van de dansvloer verzorgd, waardoor het eenvoudig te bedienen was. Daarna was het tijd om de voetjes aan het werk te zetten. En dat moet op het antisliplaminaat veilig en verantwoord gaan.

Onze service gaat een ‘danspas’ verder

Falco is erg te spreken over de vernieuwde dansvloer: “Dit is het resultaat waarop we hoopten. De kleuren zijn nu zoveel beter dan voorheen. Verder is het heel prettig dat de vloer nu eenvoudiger te besturen is.“ De samenwerking werd als ‘oprecht prettig’ ervaren: “Alle afstemming verliepen soepel en het meedenken voor de aansluiting van het mengpaneel was heel fijn. Door goed te overleggen hebben we alles goed kunnen afronden.”

Dansvloer Elver

Ontdek wat onze producten voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Wil je jouw bedrijfspand wat veiliger maken? Of juist meer kleur geven?  Ontdek hoe onze antisliplaminaat en geavanceerde LED-producten uw ruimtes kunnen verbeteren en/of opknappen. Maak vandaag nog de overstap naar innovatie en veiligheid met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem contact met ons op via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media