Waarom een fotowand binnen jouw bedrijf?

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Een fotowand kan een enorme sfeerbepaler zijn binnen een ruimte. Met een fotowand kun je de sfeer van jouw bedrijf in beeld brengen om deze vervolgens groots uit te stralen in de ruimte. Zo kun je bijvoorbeeld een sportruimte voorzien van motiverende beelden, of juist rust in een ruimte creëren door natuurbeelden op je fotowand te plaatsen.

Fotowanden als echte sfeerbepaler

Je hebt vast al eens gemerkt hoe het plaatsen van een plant in een ruimte al voor een compleet nieuwe look kan zorgen. Ook het oververven van een muur in een ruimte in een andere kleur kan een compleet ander gevoel van de ruimte geven. Omdat jij met jouw bedrijf echt de kern van jouw bedrijf wil uitstralen naar je omgeving, is het belangrijk dat je de ruimtes van bijvoorbeeld jouw kantoor goed aankleedt. Een fotowand is dan een ideale oplossing, waarmee je alle kanten op kan qua ontwerp en uitstraling!

Jouw bedrijfsruimte voorzien van een fotowand

Zit je eraan te denken om jouw (bedrijfs)ruimte te voorzien van fotowanden? In ons portfolio vind je een aantal voorbeelden van locaties waar wij eerder al fotobehang aanbrachten. Je kunt ons je eigen ontwerp aanleveren, maar wij denken ook graag met je mee. Onze ontwerpers zullen ervoor zorgen dat jouw wensen straks groots op de muur zullen stralen.

Een fotowand laten aanbrengen door Mull2media

Met onze ruime ervaring in het aanbrengen van fotowanden, staan wij graag voor jou klaar om jouw ruimte te voorzien van een compleet vernieuwde sfeer. Je kunt kiezen uit verschillende materialen en voor het aanbrengen in een of meerdere delen. Wil je meer weten over de mogelijkheden of persoonlijk advies aanvragen? Ook dat kan! Neem gerust contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat jouw muur straks straalt als nooit tevoren.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media