Bouwbord voor Novio Tech Campus (NTC) door Mull2media

Bouwbord

Jouw bouwproject goed zichtbaar en onder de aandacht brengen? Met een bouwbord langs de weg creëer je de perfecte zichtbaarheid voor jouw bouwproject. Een bouwbord is groots en valt op, ideaal om reclame mee te maken. Het brengt een boodschap over; bijvoorbeeld de informatie over een woningbouw project.

Ga voor een van de grootste vormen van offline communicatie met impact!

Ga voor groots communiceren

Met een bouwbord

 • Gratis ontwerp van jouw bouwbord

 • 24/7 zichtbaar met jouw bouwproject.

 • Altijd een oplossing op maat

Gratis en vrijblijvend

Jouw project goed zichtbaar

Denk groot, ga voor groots.

Offline communicatie met impact

Een bouwbord is geschikt voor permanente reclame langs de weg, bij een bedrijfspand of bij een bouwproject. In een standaard formaat of naar helemaal naar jouw wensen in unieke afmetingen. Met of zonder draagconstructie. Er is van alles mogelijk. Eén ding is zeker, met een bouwbord ben je zichtbaar. Jouw boodschap valt op! Wij vinden dat elk bouwproject een bouwbord nodig heeft. En voor nog meer zichtbaarheid maak je het helemaal af met bouwhekdoeken.

Jouw wensen vertaalt naar een reclamebord

Wij kunnen jouw bouwbord in verschillende materialen leveren. Direct op het plaatmateriaal geprint of door middel van bestickering. Kies voor Forex als je een tijdelijk bouwbord wil plaatsen. Zoek je iets sterker materiaal? Dan is Dibond meer geschikt. Voor langlopende projecten raden we HPL-plaat aan. Welk materiaal het beste bij jouw situatie past? Dat vertellen we je graag onder het genot van een kop koffie of bel ons om de vele mogelijkheden te bespreken.

Voordelen

De pluspunten van een bouwbord

 • Goedkope manier van reclame maken
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media

 • Korte doorlooptijd
  In sommige gevallen monteren we buitenreclame al binnen 1 week

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Deze vorm van buitenreclame is aanpasbaar