Brochure opmaak

Wil jij jouw (potentiële) klanten of bezoekers infomeren? Of wil je producten in de spotlight zetten en verkopen? Een brochure is een krachtig communicatiemiddel om jouw doelgroep te bereiken. Laat zien wie je bent en welke producten of diensten je verkoopt.

Je kent een brochure wel, een boekje vaak bestaande uit een veelvoud van vier pagina’s. Met een visueel aantrekkelijke vormgeving en lekker leesbare inhoud valt jouw brochure op. Voor welke afwerking, papiersoort en dikte ga jij? Laat onze grafische vormgevers je helpen!

Brochure in de spotlight?

Kies voor een professioneel bestand

 • Een brochure passend bij jouw huisstijl

 • Onze vormgevers bieden ´creatieve´ begeleiding op maat

 • 15+ jaar ervaring in het ontwerpen van allerlei soorten reclameuitingen

Gratis en vrijblijvend

Eyecatchers mét inhoud!

Een aansprekende brochure die zichtbaar is.

Prikkel zintuigen met een fysieke brochure

Een brochure is een perfecte aanvulling op je online marketing. Want met een brochure prikkel je meer zintuigen dan met bijvoorbeeld een website. Naast het zien van de brochure kan de lezer het ook vasthouden en voelen. En misschien ruikt hij zelfs het vers gedrukte papier. Je geeft met een brochure een boodschap mee van waarde. Dus maak een productcatalogus, personeelsblad, clubblad of klantmagazine. De mogelijkheden voor brochure opmaak zijn eindeloos.

Vormgevers die adviseren en creëren

Onze grafische vormgevers denken met je mee, zodat jouw brochure perfect aansluit bij jouw huisstijl. Ze adviseren over de vormgeving en inhoud, maar ook over de technische kant van het drukwerk. Wil je jouw brochure met of zonder omslag, op dik of dun papier en met of zonder speciale afwerking. En hoeveel stuks mogen we voor je bestellen? Ga je voor een grote oplage of heb je maar enkele brochures nodig? Laat je door onze vormgevers informeren. Kom eens binnenlopen of pak de telefoon en bel ons. Vinden we leuk, we gaan graag voor je aan de slag.

Voordelen

De pluspunten van een brochure

 • Eenvoudig identificeren.
  Zodra de lezer zich herkent in de boodschap zorgt dit sneller voor een positieve waardering voor het merk of product.

 • Professionele bestanden.
  Besteed de vormgeving uit en onze grafische vormgevers zorgen voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Reclame-uitingen zijn snel aanpasbaar.