A18 Sierbestrating: van logo redesign naar verdere uitrol communicatie-uitingen

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

De naam zegt het al, vlak naast de A18 in Doetinchem vind je A18 Sierbestrating. Voor al jouw uitdagende bestrating klussen kan je hier terecht. Liever nog even inspiratie opdoen voor je tuin? En de vele soorten stenen in het echt bewonderen? Dat kan in de showtuin. Ontvang vrijblijvend advies van echte specialisten. Kies het juiste formaat steen en krijg uitleg over hoe je het beste stenen kan (laten) leggen. En wij leggen je graag uit welke reclame-uitingen wij voor deze partij mogen verzorgen.   

Een nieuwe naam = een nieuw logo

Gaat er nog geen lichtje branden bij het lezen over A18 Sierbestrating? Misschien zegt Peer Sierbestrating je meer. Al sinds 2009 kan je bij deze partij terecht, maar sinds 2020 gaan ze door het leven als A18 Sierbestrating. Een logische stap was een redesign van het logo. Het nieuwe logo heeft wat weg van een verkeersbord met de pijl dat verwijst naar de afslag op een snelweg. In het logo is een grafisch element verwerkt, namelijk de stenen. En de wens was om het logo simpel te houden.

Verdere uitrol reclame-uitingen A18 Sierbestrating

Eigenlijk is A18 Sierbestrating niet te missen. Na het redesign van het logo is de huisstijl verder uitgerold. Met gevelreclame, spandoeken, reclameborden en aanhangerbelettering timmeren ze hard aan de weg om zichtbaar te zijn.

We hebben nog veel meer moois gemaakt voor deze Doetinchemse partij:

Neem de juiste afslag op de A18 om een bezoekje te brengen aan A18 Sierbestrating of bezoek de website voor meer informatie.

Hebben we je geïnspireerd en ben je benieuwd naar meer?

Geen vraag is ons te gek. Wij denken graag met je mee om jouw zichtbaarheid te vergroten. Van spandoeken tot een redesign van je logo. Je leest wel dat er van alles mogelijk is. Dus, twijfel niet en kom in contact met ons. Stuur een mail, pak de telefoon of kom eens langs aan de Ruimzichtlaan in Doetinchem. Gezellig!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media