AutoFirst voor Garage Fredriks, maar ook zichtbaarheid first!

Geschreven door:
Ronald is werkzaam bij Mull2media
Ronald

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Sinds kort heeft Garage Fredriks zich aangesloten bij AutoFirst. Een merk met een landelijke dekking en maar liefst 150 vestigingen in Nederland. Vanaf nu dus gewoon bij jou om de hoek, in Doetinchem. Voor de klant verandert er niet veel, de oude vertrouwde service blijft. Lokaal en warm! Een van de dingen die wel verandert is de signing, daar hebben wij AutoFirst Garage Fredriks een handje bij geholpen. Ze zijn vanaf ver al te herkennen!

 Nieuwe opvallende gevelreclame

Garage Fredriks draagt dus vanaf nu de titel Autofirst. En dat mag gezien worden, tijd voor nieuwe gevelreclame. Van raambelettering tot een groot spandoek en zelfs gevelbelettering met een totale lengte van 11 meter! Overal komt het herkenbare rode logo van AutoFirst terug. Dat is ook de kracht van het merk. De inkoop en marketing worden gebundeld, zodat ondernemers meer vrijheid hebben om zich bezig te houden met hun bedrijf. Maar wel met het behoud van eigen identiteit.

Laat voorbijgangers zien waar ze moeten zijn

De reclamezuil is een effectief middel om voorbijgangers te laten weten dat AutoFirst Garage Fredriks in de buurt is. Doordat reclamezuilen opvallen weten mensen de weg naar de garage makkelijk te vinden. (Tip: je kan reclamezuilen ook goed inzetten voor bewegwijzering!) Daarnaast geeft het direct informatie over de diensten. Wel zo makkelijk én een mooie toevoeging aan de visuele communicatie van AutoFirst Garage Fredriks.

Ook op de weg niet te missen

Voor nu even de laatste in het rijtje: autobelettering. Een goede manier om de naamsbekendheid van AutoFirst Garage Fredriks te vergroten. Ze vallen nu op in het verkeer en zijn goed zichtbaar. Er zijn subtiele stickers geplaatst met het herkenbare logo en alle NAW-gegevens. Maar wist je dat het ook mogelijk is om je volledige auto te wrappen, helemaal passend bij jouw huisstijl?! Voor elke wens hebben wij een oplossing.

Hoe zichtbaar is jouw organisatie?

Voor alle uitingen geldt dat onze vormgevers eerst een voorstel maken. Zo krijg jij als klant een goed beeld van de toekomstige signing. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee om jouw organisatie nog beter zichtbaar te maken. Voor welke uitdaging sta jij? Laat het ons weten per mail, bel ons op 0314 – 36 15 16 of wandel eens binnen in Doetinchem.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media