4 redenen om te kiezen voor bedrijfskleding

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Bedrijfskleding is niet alleen functioneel, maar kan ook bijdragen aan de herkenbaarheid van de organisatie. Het zorgt voor een professionele en representatieve uitstraling. Kijk maar eens naar onze jongens in de productie. Grote kans dat als jij ze spot, ze gehuld zijn in een comfortabele zwarte broek met bijpassende polo of trui. Uiteraard voorzien van ons Mull2media logo. Helemaal klaar om jouw klus te klaren! Maar het zorgt natuurlijk niet alleen voor herkenbaarheid, ik zet de 4 belangrijkste redenen om te kiezen voor bedrijfskleding voor je op een rij.

Optimale bescherming en veiligheid

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor bedrijfskleding is bescherming, ofwel veiligheid. Goede werkkleding voldoet aan specifieke eisen, zodat jouw medewerkers veilig het werk kunnen uitvoeren. Met bedrijfskleding beperk je de risico’s die de werkzaamheden en de werkomgeving met zich meebrengen.

Representatieve uitstraling

Tover je medewerker om tot een stijlvol en wandelend visitekaartje door te kiezen voor bedrijfskleding. Maar wat maakt kleding representatief? Dat de kleding er netjes uitziet, eigentijds is, het de waarde van de organisatie uitstraalt en dat de functie van de medewerker direct herkenbaar is. Bovenal is het belangrijk dat de medewerker zich prettig voelt in de kleding. Dan stralen ze niet alleen representativiteit uit in de juiste kleding, maar laten ze dit ook zien in hun gedrag.

Versterk je bedrijfsimago

Voordat je een keuze maakt in de eindeloze collecties kleding is het goed om na te denken over wat je precies wil uitstralen. Bedrijfskleding levert namelijk een grote bijdrage aan het imago van jouw organisatie. Zorg daarom dat de bedrijfskleding zoveel mogelijk aansluit bij de identiteit van jouw onderneming. Verwerk je huisstijl elementen in de werkkleding. Denk hierbij aan kleuren, logo’s en specifieke vormen. Dit kan eenvoudig door een opdruk te borduren of bedrukken op jouw werkkleding.

Eenheid en verbondenheid

Kijk eens naar de politie en het leger, eenvoudig te herkennen aan de uniforme bedrijfskleding. Dit zorgt voor een gevoel van eenheid en verbondenheid. Wanneer iedereen dezelfde kleding draagt is er meer gelijkheid op de werkvloer. Het draagt bij aan verbondenheid van medewerkers, een goede werksfeer en misschien zelfs aan een hogere productiviteit.

Wil je dat jouw medewerkers een hoofdrol hebben in het uitdragen van de huisstijl. Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het bedrukken of borduren van jouw bedrijfskleding? Neem dan contact met mij op via 0314 – 36 15 16.

Werkkleding - Biljoen Groen - Liemers Hendriks

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media