Bedrijfskleding voor Soteq, een slimme investering

Geschreven door:
Remco is werkzaam bij Mull2media
Remco

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Heb je al kennis gemaakt met het bedrijf Soteq? Een partij dat zich volledig richt op de levering en installatie van complete zonnepanelen systemen. Misschien heb je de mannen al eens gespot. Want tijdens het installeren van de panelen zijn ze eigenlijk niet te missen. Door het gebruik van bedrijfskleding met het Soteq logo zijn ze goed zichtbaar. Je ziet het op de foto’s hieronder én we zetten ook nog even drie voordelen van opvallende bedrijfskleding voor je op een rij.

  1. Professionele uitstraling

Een van de voordelen van het gebruik van bedrijfskleding is een professionele uitstraling. Door jouw logo op de bedrijfskleding te laten drukken of borduren, draagt het bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf. Het geeft klanten het vertrouwen dat ze met professionals te maken hebben.

  1. Direct reclame maken

Het gebruik van bedrijfskleding is een effectieve manier om reclame te maken voor je bedrijf. Wanneer medewerkers de bedrijfskleding dragen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden zijn ze als het ware wandelende reclame voor je bedrijf. Voorbijgangers zien het logo en worden op een subtiele manier geconfronteerd met de diensten die je aanbiedt.

  1. Uniformiteit en teamgeest

Medewerkers die dezelfde bedrijfskleding dragen, stralen een gevoel van eenheid en samenwerking uit. Dit kan bijdragen aan een positieve werksfeer en kan de motivatie van medewerkers verhogen. Ze zijn trots om deel uit te maken van jouw bedrijf.

Bedrijfskleding een slimme investering

Wij houden wel van een slimme investering, dus toevallig liggen er sinds kort ook zonnepanelen bij ons op het dak. Dat hebben de jongens van Soteq top gedaan! Wil jij nou ook investeren in jouw bedrijf? En dan hebben we het niet over die zonnepanelen, maar over bedrijfskleding om nog beter zichtbaar te zijn. Dan helpen wij je graag! Wil je meer informatie? Pak de telefoon en bel naar 0314 – 36 15 16, mail ons al je brandende vragen of kom gewoon eens binnen voor een adviesgesprek.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media