Bedrijfskleding voor herkenbaarheid en uitstraling.

Bedrijfskleding heeft invloed op de herkenbaarheid.

Bedrijfskleding heeft invloed op de herkenbaarheid en de uitstraling van je bedrijf. Je laat jouw kleding bedrukken of borduren door Mull2media. Wij zorgen dat jij, je logo en je bedrijfsnaam gezien worden.

Hoogwaardige kleding en mooie scherpe bedrukking, dat is hoe je jouw bedrijf wilt presenteren naar je potentiële klanten. Broeken, polo’s, shirts, sweaters, vesten, jassen en bodywarmers kunnen bij ons, op een professionele wijze, worden voorzien van bedrijfsgegevens.

Daarom kies je voor bedrijfskleding door Mull2media

  • Herkenbare en opvallende bedrijfskleding;
  • Alle kleding en maten mogelijk;
  • Altijd eerst een gratis gesprek;
  • Persoonlijk contact en korte lijnen.

Gratis en vrijblijvend

Bedrijfskleding bedrukken of borduren?

Aan jou de keuze.

Je kunt in principe elk kledingstuk bedrukken met jouw bedrijfslogo, maar voor een luxe uitstraling en langdurige levensduur ga je uiteraard voor borduring. Het is professioneel en de mogelijkheden zijn divers. Het is echter wel duurder dan een bedrukking.

Voor een borduring wordt bij Mull2media een borduurkaart gemaakt. Hiermee wordt het aantal steken geteld en de uiteindelijke prijs bepaald.

Bedrijfskleding Doetinchem Achterhoek

Bedrijfskleding is onderdeel van het imago.

Helder, gericht en concreet.

Voor alle bedrijven, klein of groot, kan de bedrijfskleding een onderdeel zijn van het imago en de herkenbaarheid van het bedrijf. Voor een passend advies voor het bedrijf en de werkzaamheden kun je een afspraak met ons maken.

Wij zoeken samen met jou naar de juiste uitstraling en de gewenste bescherming van de medewerkers. Als jouw bedrijfskleding er goed uit ziet, straal je een positief imago uit naar de buitenwereld.

Bedrijfskleding - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4,5 / 5

Mull2media gaf ons logo en onze huisstijl een update. Zo tof, erg blij mee.

4 / 5

Onze ramen zijn vakkundig ingemeten en voorzien van folie. Bedankt jongens!

5 / 5

De ontwerpen zijn steeds weer verrassend mooi! Er wordt goed meegedacht en bij Mull2Media is er een snelle levertijd. Kortom, ze zien ons steeds terug.