Bewegwijzering voor Huiskes-Kokkeler Doetinchem

Geschreven door:
Giel is werkzaam bij Mull2media
Giel

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Het zou een perfecte straat voor de monopolyversie van Doetinchem zijn; Grutbroek. Met maar liefst 7 showrooms is Huiskes-Kokkeler hier niet weg te denken. Naast de showrooms vind je hier o.a. ook: Lease, Verhuur, Werkplaats en Magazijn. Als bezoeker is het essentieel om in oogopslag te zien waar je wezen moet. Dankzij de opvallende nieuwe bewegwijzering van Mull2media vind je gemakkelijk de weg.

Bewegwijzering: Navigeer met Gemak

De bewegwijzering leidt bezoekers moeiteloos over de Grutbroek. “We willen duidelijkheid creëren voor onze klanten, om na de uitbreiding van onze panden de parkeergelegenheid goed aan te geven”, zegt Pim van Aalst, Manager Volkswagen Bedrijfswagens bij Huiskes-Kokkeler.
En opvallen doet de bewegwijzering zeker. Acht robuuste zuilen van verschillende grootes staan verspreid over het bedrijventerrein. Stevig verankerd in beton en onmogelijk te missen voor iedereen die passeert. Versterkend voor de herkenbaarheid en merkidentiteit van Huiskes-Kokkeler op het bedrijfswagencentrum.

Bewegwijzering Huiskes-Kokkeler

Nieuwe stijl, nieuwe signing Huiskes-Kokkeler

In maart 2023 werd aangekondigd dat Huiskes-Kokkeler en DAGO gezamenlijk hun bedrijfsactiviteiten voortzetten onder één naam. De introductie van een nieuwe huisstijl en een aantal verbouwingen leidde tot de noodzaak van nieuwe signing bij hun vestigingen. “Dankzij een beletteringsproject ruim 10 jaar geleden, is er een sterke zakelijke band ontstaan met Mull2media. We hechten veel waarde aan lokale partnerschappen”, aldus Pim. Daarom heeft Mull2media de afgelopen periode verschillende vormen van signing mogen realiseren voor Huiskes-Kokkeler.

De vestigingen vallen op door de gevelreclame, met als hoogtepunt de grote lichtreclame aan het pand van Huiskes-Kokkeler Lease. Verder hebben we de panden voorzien van doeken op frames, peesdoeken en diverse vormen van binnenreclame. Met een nieuwe stijl en nieuwe signing is Huiskes-Kokkeler klaar voor de toekomst!

Waar een wil is, is een bewegwijzering!

Wil je ook dat jouw bezoekers moeiteloos hun weg vinden naar de juiste bestemming binnen of rondom jouw bedrijfspand? Maak jezelf wegwijs met de mogelijkheden voor een bewegwijzering en laat je inspireren. Wij geven je graag een zetje in de goede richting, dus kom in contact met één van onze reclamemarkers. Laat het ons weten via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media