Opvallende signing voor De Bolster

Geschreven door:
Ronald is werkzaam bij Mull2media
Ronald

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

De Bolster kiest voor sterke visuele communicatie en wij hebben ze daar een handje bij geholpen. Met verlichte gevelreclame en slimme signing binnen in het pand, straalt De Bolster niet alleen professionaliteit en kwaliteit uit, maar trekt het ook de aandacht van potentiële cliënten. Deze onderscheidende visuele communicatie weerspiegelt perfect de unieke identiteit en het enthousiasme van De Bolster.

Gevelreclame, een krachtig statement

Wanneer je langs het imposante pand aan de Schubertlaan in Doetinchem loopt, is het moeilijk om niet gegrepen te worden door de gevelreclame van De Bolster. De prachtige lichtreclame trekt onmiddellijk de aandacht en nodigt uit om verder te verkennen. Het heldere, goed verlichte logo van De Bolster maakt een krachtig statement.

Warm welkom in de Bolster

Maar het is niet alleen de gevelreclame die indruk maakt. Zodra je het pand binnenstapt, word je begroet door een balie die is voorzien van glasheldere acrylox letters aan de bovenzijde (en natuurlijk een allervriendelijkste receptioniste 😉) De opvallende signing geeft een speelse en moderne twist aan de receptie. Het trekt de aandacht van bezoekers en zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen. De Bolster begrijpt dat de eerste indruk telt.

Duidelijk en helder, spreekkamers met raambelettering

De speelsheid en professionaliteit worden verder benadrukt in het hele pand. Neem bijvoorbeeld de belettering van de deuren van de spreekkamers. Met kleurfolies in groen, geel en donkerbruin wordt elke deur een opvallende blikvanger en is direct duidelijk waar je moet zijn. De deuren hebben allemaal een eigen naam gekregen, passend bij de identiteit van de organisatie.  Ze brengen een glimlach op het gezicht van de zorgprofessionals en cliënten en zorgen voor een stimulerende omgeving waarin samenwerking en interactie worden gestimuleerd.

Visuele communicatie passend bij de identiteit

Deze opvallende signing is niet alleen bedoeld om aandacht te trekken, maar ook om de identiteit en waarden van De Bolster te communiceren. De visuele elementen weerspiegelen de gedrevenheid van de oprichterster. De passie en toewijding zijn voelbaar in elk detail van de visuele communicatie. Het straalt uit dat De Bolster niet zomaar een zorginstelling is, maar een plek waar zorgprofessionals zich thuis voelen en waar samenwerking centraal staat.

Nu ben jij aan zet!

Dus, als je een bedrijf bent dat graag zichtbaar wil worden en een blijvende indruk wil maken, neem dan een voorbeeld aan De Bolster. Durf anders te zijn, durf te spelen met visuele communicatie en laat zien wie je echt bent. Met de juiste mix van professionaliteit en speelsheid kun je een krachtige merkbeleving creëren die je onderscheidt van de rest. Laat je bedrijf opvallen met opvallende signing, mogen wij je daarbij helpen? Mail of bel ons dan. We staan klaar om samen aan de slag te gaan.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media