Kasteel Slangenburg: opvallend door het prachtige landgoed en hun actuele reclame

Geschreven door:
Tim is werkzaam bij Mull2media
Tim

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

In de bosrijke omgeving van Doetinchem staat Kasteel Slangenburg, omringt door een prachtig landgoed. Het is een populair gebied bij wandelaars, vooral wanneer de zon weer gaat schijnen en de natuur gaat bloeien. Een wandeling sluit je af met een drankje op het terras van het Koetshuis. Dit café midden op het terrein van het kasteel organiseert vaak gezellige events, bijvoorbeeld met goede muziek en lekkere hapjes. Voor Kasteel Slangenburg is het dan ook de normaalste zaak van de wereld om hierbij visuele communicatie, in dit geval buitenreclame, in te zetten.

Altijd up-to-date

Niet alleen heeft Kasteel Slangenburg een eigen huisstijl met aansluitende buitenreclame, zoals vlaggen en stoepborden. Ze vallen ook op door de promotie omtrent hun acties en events. Doorlopend updaten zij hun signing en actieposters die zijn verspreid over het landgoed. Valt er wat nieuws te melden aan hun bezoekers? Dan is het tijd voor een nieuw ontwerp. En er liggen nog mooie projecten in het verschiet, om een klein tipje van de sluier te geven: er is momenteel een nieuwe website onder constructie, deze wordt zeer binnenkort gelanceerd. Houd Kasteel Slangenburg de komende tijd dus goed in de gaten!

Gaat er iets kriebelen?

Ben jij na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om jouw visuele communicatie een update te geven? Dan ben je altijd welkom bij ons op kantoor om eens te komen sparren. Je kunt ons ook altijd bereiken via mail, of telefonisch op 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media