Door de opvallende stoepborden loop je Distinto Fashion niet zomaar voorbij

Geschreven door:
Dennis is werkzaam bij Mull2media
Dennis

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Deze modewinkel in Doetinchem is de perfecte plek om je kledingstijl te verfraaien! Distinto Fashion biedt een uitgebreid assortiment aan modieuze en trendy kleding. Met merken zoals POM Amsterdam, Falke, Kyra en MAC is er voor elke vrouw wat te vinden. Of je nu op zoek bent naar een casual, smart of party outfit! De winkel kenmerkt zich als verschillend, anders, apart. Hoe ze voorbijgangers naar hun winkel trekken? Dat lees je hieronder.

Grote stopkracht!

Stopkracht? Ja dat is de kracht die een winkel heeft om klanten te trekken. Het is essentieel voor het succes van een winkel. Stopkracht wordt bepaald door een aantal variabelen, waaronder prijs, productaanbod, locatie en marketing. En voor dat laatste onderdeel maakt Distinto Fashion gebruik van duidelijke, opvallende stoepborden, die de aandacht trekken van voorbijgangers. Ze laten de klanten weten wat er te koop is, of het nu gaat om de nieuwste collecties, aanbiedingen of speciale evenementen.

Stoepbordposters passend bij het seizoen

Wij ontwerpen de stoepbordposters voor Distinto Fashion, zodat er elk seizoen een passende uiting te zien is. Ze zijn ontworpen om de aandacht te trekken en voorbijgangers aan te moedigen om de winkel te bezoeken. Met stoepborden geef je jouw klanten een duidelijk beeld van wat er in de winkel te vinden is.

Ook bezoekers naar jouw winkel trekken?

Heb je interesse gekregen in een stoepbord voor jouw winkel? Onze reclamemakers staan voor je klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kan ze bereiken door een mail te sturen of de telefoon te pakken en te bellen naar 0314 – 36 15 16. Of kom een langs in Doetinchem.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media