Geslaagd?! Hang de vlag maar uit. Het Metzo college deelt uit.

Geschreven door:
Remco is werkzaam bij Mull2media
Remco

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Je hebt hard gewerkt om álles te geven tijdens je examens. En vandaag is dan de dag dat jij in spanning bij de telefoon zit te wachten op (hopelijk) goed bericht. Hoera, gefeliciteerd! Je bent geslaagd. Dat vraagt om een klein presentje. Hoe het Metzo college dat aanpakt? Zij nodigen alle geslaagden vanmiddag uit op school om een roosje en een vlag te overhandigen. Wij hebben deze mooie vlaggen voor ze mogen maken. Een leuk symbolisch cadeau, want de vlag mag uit na al dat zwoegen en zweten.

Herkansing? Knallen maar

Heb jij nou te horen gekregen dat je moet herkansen? Dan wensen wij je heel veel succes met de allerlaatste loodjes. Je kan het!

Wie verras jij met een vlag?

En wil jij iemand verrassen met een gepersonaliseerde vlag? Dat kan natuurlijk voor elke gelegenheid zijn. Bij het slagen (neem een voorbeeld aan het Metzo College), het zien van abraham of sarah, een jubileum of huwelijk. Weet dan dat je bij ons aan het juiste adres bent voor al je vragen over vlaggen. Je mag ons mailen, maar bellen is altijd sneller! Ons nummer? 0314 – 36 15 16. Dan denken we graag direct met je mee, want voor elk succesverhaal is er een passende vlag!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media