Gevel en terras Stadscafé Simons beletterd

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

In opdracht van Stadscafé Simons in Doetinchem hebben wij hun gevel en terras voorzien van een nieuwe belettering. Met het mooie weer in aantocht, is alles weer up to date en heeft het café hiermee een mooi en opvallend visitekaartje!

Herkenbare en uniforme uitstraling

Zo hebben we de platen aan de rechterkant van het pand voorzien zwarte Avery folie met daarop het bedrijfslogo. Ook zijn alle dertig terrasborden voorzien van zwarte folie en meerdere malen het logo. Hiervoor is gebruik gemaakt van Avery full colour polymeer printvinyl met mat laminaat. Door de huisstijl overal door te voeren, is er een herkenbare en uniforme uitstraling gerealiseerd.

Van concept tot realisatie

Mull2media heeft de nieuwe reclame voor Stadscafé Simons compleet voor haar eigen rekening genomen. Van concept tot inmeten en van productie tot en met de montage op locatie. Uiteraard is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat de beletteringen een lange levensduur hebben. Bekijk hieronder het mooie resultaat.

Ook reclame maken?

Wil je ook een professionele en herkenbare uitstraling voor jouw bedrijfspand en ben je benieuwd wat Mull2media voor jouw organisatie op reclamegebied kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen vrijblijvend langs op locatie om jou de beste oplossing aan te bieden.

Gevelreclame voor Stadscafé Simons door Mull2media
Gevelreclame voor Stadscafé Simons door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media