Stijlvolle gevelreclame voor Rymax Lubricants

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

De gevel van je gebouw is een belangrijke plek om te communiceren wie je bent. Bezoekers en passanten krijgen door het zien van jouw gevel direct een eerste indruk bij jouw bedrijf. En die moet natuurlijk goed zijn! Daarom schakelde Rymax Lubricants ons in om hun gevel, door middel van gevelreclame, een compleet nieuwe look te geven.

Complete gevelaankleding

Waar je kunt kiezen voor het plaatsen van een bord of spandoek op je gevel, kun je er ook voor kiezen om een gehele strook een make-over te geven. Voor Rymax voorzagen wij de gehele voorzijde van de gevel van acrylaatborden. Door het gebruik van een matzwarte achtergrond en het doorvoeren van de huisstijl over de gehele gevel, sluit het aanzicht van het gebouw strak aan op alle andere communicatie-uitingen van Rymax Lubricants. Precies zoals wij het graag zien.

Gevelreclame op maat

De fullcolor print op de borden voor de matzwarte achtergrond zorgen voor een volwaardige look. Deze drie platen hebben wij in één stuk geproduceerd en geleverd, waar we de zwarte borden in delen aanleverden en monteerden. In totaal voorzagen wij de gevel van bijna 25 meter aan gevelreclame!
Naast de gevelreclame, verzorgden onze monteurs ter plaatse de montage van het spandoek in aluminium frame aan de zijkant van het pand. Zo is vanuit alle hoeken te zien waar Rymax Lubricants zich bevindt.

Ook (vernieuwde) gevelreclame?

Wil jij ook je pand de uitstraling geven die het verdient? Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Van begin tot eind kun je bij ons terecht: we kunnen voor jou de gevelreclame op maat ontwerpen, ontwikkelen en monteren. We doen er alles voor om jouw bedrijf op te laten vallen als nooit tevoren! Lees wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van pand- en gevelaankleding of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Gevelreclame voor Rymax door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media